Willem Barendszoonstraat

Vlaardingen
Lees meer
Omschrijving

Regelmatig ruimte tussenwoningen beschikbaar in Vlaardingen!

Dit betreft een algemene advertentie. Mocht je interesse hebben in één van de woningen in deze straat reageer dan nu via deze advertentie!

* gelegen vlakbij het centrum van Vlaardingen
* op basis van tijdelijke verhuur, dus minimaal 6 maanden woongarantie
* regelmatig boven en benedenwoningen beschikbaar
* tussen de 300 en 400 euro per maand
* gratis parkeren

Deze karakteristieke woningen in de wijk Oostwijk zijn goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt zoals winkelcentrum en openbaar vervoer. Het centrum van Vlaardingen is goed bereikbaar op fiets, en op loopafstand een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 2 minuten rijden.

Per 1 januari 2016 is er een wetswijziging omtrent het toewijzen van woningen. Het bruto jaarinkomen voor woningen welke toegekend worden in 2021 mag niet hoger zijn dan €23.725,00 bij een eenpersoonshuishouden en mag niet hoger zijn dan €32.200 bij een tweepersoonshuishouden. LET OP: op het jaarinkomen van 2019/2020 ( IBRI2020/2021) vindt nog een indexering naar 2022 plaats. Wanneer deze hoger uitkomt dan de wettelijk gestelde grens kunnen wij de woning helaas niet toekennen.

Schrijf je snel in voor dit project we nemen contact met je op voor een intakegesprek.

1256 x bekeken
Reageer op dit object

Interesse in dit object? Laat een reactie achter, indien je in aanmerking komt voor deze ruimte nemen wij binnen 14 dagen contact met je op.

Tijdelijk huren
70 m2
3 kamers
Geen huisdieren
Appartement
Interesse?

Vul dan het gratis aanmeldformulier in. Voor meer informatie kun je contact opnemen via onderstaande contactgegevens: