Jouw woning verkopen?

Login Mijn Villex

UCR Students

English

Tijdelijke huurwoningen in Vlaardingen

Ben jij op zoek naar een tijdelijke huurwoning in Vlaardingen? Vind hier de woning die bij jou past! Zeer geschikt voor starters, stellen, studenten of gewoon omdat je een huurwoning zoekt tegen een lage prijs! Niet gevonden waar je naar op zoek bent? Houd dan goed de website in de gaten. Ons aanbod wisselt regelmatig.

 

Wil je weten wat een tijdelijke huurwoning precies inhoudt? Kijk dan hier.

 

1
3 objecten gevonden
Toon:
Appartement
364,37
M2 54
Appartement
347,00
M2 54
Appartement
333,10
M2 54
1

 

Huurwoningen in Vlaardingen

Wil jij een huis huren in Vlaardingen, maar ben je opzoek naar iets waar je goedkoop een woning of kamer kan huren ? Villex biedt antikraak- en tijdelijke woonruimtes aan in Vlaardingen!

 

 

Wonen in Vlaardingen

Vlaardingen is een gemeente in de provincie Zuid-Holland en is gelegen nabij Rotterdam, Hoek van Holland en Maassluis. In Vlaardingen zijn er meerdere bezienswaardigheden en recreatiemogelijkheden zoals de Visbank Vlaardingen, Volksbos Vlaardingen, Grote kerk Vlaardingen , het Delta hotel Vlaardingen en winkelgelegenheden in het Centrum van Vlaardingen.

 

Goedkoop huren?

Je huurt al een antikraak woning vanaf €250,- per maand incl. gas, water en licht en een tijdelijke verhuurwoning al vanaf € 416,- per maand excl. gas water en licht!

 

 

Vragen?
Neem contact op met Villex
Algemeen
Of stel je vraag via:
Villex - Twitter Villex - Facebook