Tijdelijke verhuur in Rotterdam

Onderstaand vind je het actuele tijdelijke verhuur aanbod in Rotterdam. Naast tijdelijke verhuur hebben we ook aanbod in antikraak.

Filters
Helaas! Jouw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Om meer resultaten te zien, kun je het beste je zoekopdracht verkleinen door minder filters te gebruiken. Op de hoogte blijven van ons nieuwste aanbod? Meld je aan en kom sneller in aanmerking!

Huurwoningen Rotterdam

Snel een huurwoning vinden in Rotterdam? Bekijk dan snel het actuele aanbod in Rotterdam. Villex biedt tijdelijke huurwoningen aan, maar ook vaste huurwoningen. De tijdelijke huurwoningen worden aangeboden op basis van de leegstandswet. Dit houdt in dat wij jou minimaal een half jaar woongarantie kunnen geven met uitzicht op langer. Tijdelijk huren in Rotterdam kan voor een lage huurprijs. Rotterdam biedt vele mogelijkheden en is een echte wereldse woonstad. Rotterdam bestaat uit vele stadsdelen waar onder: Rotterdam Centrum, Charlois, Delsfhaven, Oude Noorden, Blijdorp, Kralingen, Prins Alexander en Hillegersberg.

Huren in Rotterdam Noord

Rotterdam Noord bestaat uit meerdere wijken. De populairste wijken in Rotterdam Noord zijn Blijdorp en het Oude Noorden. De huurprijzen liggen in het algemeen hoger dan bijvoorbeeld in vergelijking met Rotterdam Zuid. Het Vroesenpark bevindt zich in Blijdorp, met mooi weer wordt hier flink gebarbecued. Rotterdam Noord heeft een treinstation en ook ben je met de auto snel op de snelweg. In Rotterdam Noord vind je een perfecte mix tussen multiculturele, het knusse en het sjieke doordat het tevens grenst aan Hillegersberg. Houd je van kunst? Dan is wonen in Rotterdam Noord echt iets voor jou. Het is een bruisende wijk met veel jonge kunstenaars en hippe designwinkels.

Huurwoning in Rotterdam Centrum

De binnenstad van Rotterdam is een gewilde plek om te wonen. Met een beetje geluk huur je een woning of appartement met prachtig uitzicht over de Maas. In het centrum van Rotterdam vind je alles binnen handbereik. Wat dacht je van een wijntje drinken in de Oude Haven, een avondje stappen op stadhuisplein, shoppen, skate in het skatepark, musea bezoeken of inkopen doen in de beroemde markthal?

Huis huren in Rotterdam Zuid

Op zoek naar een huurwoning? Misschien is wonen in Rotterdam Zuid iets voor jou! Een bekende wijk in Zuid is Charlois. Je vindt hier onder andere winkelcentrum Zuidplein, Ahoy en het Zuiderpark. Laten we in Zuid vooral ook niet de wijk Feyenoord vergeten, waar je de Kuip kunt vinden! Om een woning te kunnen huren in Rotterdam Zuid heb je in veel wijken een huisvestingsvergunning nodig. Check de website van de Gemeente Rotterdam voor meer info.

Tijdelijke verhuur Rotterdam

Op zoek naar een goedkope woning in Rotterdam om geld te besparen? Dan is een woning van Villex Vastgoedbescherming echt iets voor jou. Snel geld verdienen en direct wonen in jouw droomwoning op basis van de leegstandswet. Liever in de omgeving wonen? Wij hebben ook woonruimte Leiden en Ridderkerk.

Niet gevonden waar je naar op zoek bent? Meld je direct aan en blijf op de hoogte van ons aanbod huurhuizen in Rotterdam. Bekijk hier alle woonruimtes (antikraak, tijdelijke huur en vaste huurwoningen) in Rotterdam.