Tijdelijke verhuur in Ridderkerk

Onderstaand vind je het actuele tijdelijke verhuur aanbod in Ridderkerk. Naast tijdelijke verhuur hebben we ook aanbod in antikraak. Kijk hier voor het actuele aanbod.

Filters
Helaas! Jouw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Om meer resultaten te zien, kun je het beste je zoekopdracht verkleinen door minder filters te gebruiken. Op de hoogte blijven van ons nieuwste aanbod? Meld je aan en kom sneller in aanmerking!

Tijdelijk huren in Ridderkerk

Wil jij goedkoop een huisje huren in Ridderkerk? Villex biedt meerdere antikraak- en tijdelijke huurwoningen aan in de omgeving van het Centrum en Rijsoord.

Ligging Ridderkerk

Ridderkerk is een gemeente in gelegen in Zuid-Holland en maakt tevens ook deel uit Rotterdam-Ijsselmonde en grenst aan Barendrecht, Zwijndrecht en Rotterdam.

Ridderkerk beschikt over vele recreatiemogelijkheden zoals van der Valk hotel Ridderkerk, het Waaltje waar je waterfietsen, kano’s en roeiboten kan huren. Het kloppende hart in Ridderkerk zijn de centrum delen Jorishof, Ridderhof, Koningshof en Ridderkern wat samen een groot winkelcentrum vormt.

Woning huren in Ridderkerk?

Wil jij tijdelijk huren tot er nieuwbouw wordt geplaatst? Er is al een tijdelijk verhuurwoning vanaf €300,- per maand! Dit is excl. gas, water en elektra.

Niet gevonden wat je zocht? Meld je aan en blijf op de hoogte van het aanbod in Ridderkerk. Bekijk hier alle woonruimtes (antikraak en vaste huurwoningen).

Goedkoop huren?

Je hebt je eigen huis of appartement al vanaf €250,- per maand incl. gas, water en licht (antikraak wonen) en een tijdelijke verhuurwoning al vanaf €333,- per maand excl. gas water en licht! Wil jij direct wonen in Vlaardingen? Bel dan 088-5320000.