Tijdelijke verhuur in Middelburg

Onderstaand vind je het actuele tijdelijke verhuur aanbod in Middelburg. Naast tijdelijke verhuur hebben we ook aanbod in antikraak. Kijk hier voor het actuele aanbod.

Filters
Helaas! Jouw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Om meer resultaten te zien, kun je het beste je zoekopdracht verkleinen door minder filters te gebruiken. Op de hoogte blijven van ons nieuwste aanbod? Meld je aan en kom sneller in aanmerking!

Huurwoningen in Middelburg

Op zoek naar een tijdelijke huurwoning in Middelburg? Per direct huurwoningen beschikbaar in Middelburg! Middelburg ligt in Zeeland op het voormalige eiland Walcheren. In Middelburg woon je vlakbij het strand! Middelburg heeft een leuk historisch stadscentrum. Het plein in de Zeeuwse hoofdstad heet de Markt. Het Stadhuis van Middelburg vind je op de Markt. In de zomermaanden kan het wel eens druk zijn in de Zeeuwse badplaats door toeristen en dagjesmensen.

Goedkoop huren in Middelburg

Je kunt prachtig wonen in Middelburg door de mooie oude panden die hier te vinden zijn. Vanuit Middelburg kun je gemakkelijk andere Zeeuwse plaatsen bezoeken zoals: Vlissingen, Goes, Westkapelle en Koudekerke. Je hebt al een eigen huurhuis of appartement in Middelburg vanaf €380,- per maand exclusief gas, water en licht. Naast huurwoningen in Middelburg biedt Villex ook tijdelijke huurhuizen aan in andere plaatsen van Zeeland, bekijk het actuele aanbod en meld je aan!

Niet gevonden wat je zocht? Meld je aan en blijf op de hoogte van het aanbod in Middelburg. Bekijk hier alle woonruimtes (antikraak, tijdelijke huren en vaste huurwoningen).