Tijdelijke verhuur in Maassluis

Onderstaand vind je het actuele tijdelijke verhuur aanbod in Maassluis. Naast tijdelijke verhuur hebben we ook aanbod in antikraak. Kijk hier voor het actuele aanbod.

Filters
Helaas! Jouw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Om meer resultaten te zien, kun je het beste je zoekopdracht verkleinen door minder filters te gebruiken. Op de hoogte blijven van ons nieuwste aanbod? Meld je aan en kom sneller in aanmerking!

Huurwoningen in Maassluis

Op zoek naar een tijdelijke huurwoning in Maassluis? Vind direct een huurhuis op Villex! Regelmatig krijgen wij tijdelijke huurwoningen en appartementen beschikbaar in Maassluis. Niet gevonden waar je naar op zoek bent? Houd dan goed de website in de gaten, ons aanbod huurwoningen in Maassluis wisselt regelmatig. Je huurt al tijdelijk een woning vanaf €300,- per maand. Dit is exclusief gas, water en licht. De woningen die Villex aanbiedt zijn gestoffeerd, gemeubileerd of worden kaal opgeleverd, dit is verschillend.

Wonen in Maassluis

Maassluis is een stad en gemeente en ligt in de provincie Zuid-Holland vlakbij de wereldstad Rotterdam. De historische stad telt zo’n 32.000 inwoners. Maassluis ligt aan De Nieuwe Waterweg. Dit is een drukbevaren scheepvaartroute voor het Rotterdamse Havengebied met een diepe vaargeul voor al het scheepverkeer.

Ligging Maassluis

Nabij Maassluis liggen tevens Delft, Den Haag en Hoek van Holland, ideaal voor een dagje shoppen. Voor een dagje winkelen kun je ook goed terecht in de stad zelf. De stad is voorzien van vele winkels en horecagelegenheden. Woon je in Maassluis dan hoef je je niet te vervelen. Met de trein vanaf Centraal Station Maassluis ben je met 13 minuten op het strand van Hoek van Holland. Naast twee treinstations en goede busverbindingen ligt Maassluis dichtbij de snelweg. Ook is er een veerpont voor personenauto’s waardoor je snel in Rozenburg kunt zijn.

Wijken in Maassluis

Maassluis heeft veel wijken waar je kunt wonen. De wijken waar de goedkoopste huurwoningen staan zijn: Bloemenwijk, Sluispolder Oost en Kapelpolder. Overige wijken van Maassluis zijn onder andere: Vogelwijk, Vertowijk, Taanschuurpolder, Steendijkpolder, Dijkpolder en Maassluis Centrum.

Interesse in een tijdelijke huurwoning of appartement in Maassluis? Meld je direct aan via ons aanmeldformulier. Zo blijf je op de hoogte van huurhuizen in Maassluis en kun je direct reageren op woonruimte.