Tijdelijke verhuur in Leiden

Onderstaand vind je het actuele tijdelijke verhuur aanbod in Leiden. Naast tijdelijke verhuur hebben we ook aanbod in antikraak. Kijk hier antikraak in Leiden.

Filters
Helaas! Jouw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Om meer resultaten te zien, kun je het beste je zoekopdracht verkleinen door minder filters te gebruiken. Op de hoogte blijven van ons nieuwste aanbod? Meld je aan en kom sneller in aanmerking!

Woning huren in Leiden?

Zoek je een huur appartement in Leiden of een studentenkamer in Leiden? Villex heeft een breed aanbod tijdelijke huurwoningen beschikbaar in Leiden. Kijk snel of de geschikte huurwoning er voor jou tussen staat! Een tijdelijke woonruimte in Leiden is zeer geschikt als je student bent, maar ook voor starters of stellen. Leiden heeft een zeer gunstige ligging in de Randstad. Wonen in Leiden betekent snel op Amsterdam Schiphol met de trein, goed openbaarvervoer naar Den Haag en Utrecht en zo met de auto op de snelweg. Leiden ligt in de provincie Zuid-Holland en grenst aan Oestgeest, Wassenaar en Voorschoten.

Op zoek naar een studentenkamer in Leiden?

Leiden staat bekend om zijn Leidse Universiteit. Veel studenten wonen in Leiden en zoeken een studentenkamer. Momenteel werkt Leiden aan de toekomst door verouderde huurwoningen op te knappen. Hierdoor biedt Villex tijdelijke huurwoningen aan op basis van de Leegstandswet tot sloop of renovatie. Wat betekent dat je tegen een maandelijkse lage huurprijs een woning kunt huren in Leiden. In plaats van een studentenkamer kun je dus als student ook makkelijk een woning of appartement huren in Leiden. Villex biedt tevens studentenkamers aan kijk op www.woonuniversiteit.eu.

Goedkoop huren in Leiden

Wil je een woning huren in Leiden? Vind dan jouw tijdelijke huurwoning via Villex. Niet gevonden wat je zocht? Meld je aan en blijf op de hoogte van het aanbod in Leiden. Bekijk hier alle woonruimtes (antikraaktijdelijke huren , vaste huurwoningen).