Louis Pasteurstraat 140

Haarlem
Lees meer
Omschrijving

Dit ruime appartement is per 5 december 2022 beschikbaar.

Dit is een leuk appartement met meerdere slaapkamers, 2 balkons en een berging.
Het appartement heeft ook een ruime keuken en badkamer.
Een auto kan je makkelijk en kosteloos voor de deur kwijt.
Ook het reizen met het OV is gemakkelijk en bereikbaar op loopafstand.

•Het gaat om een portiekwoning op steenworpafstand van het winkelcentrum in Schalkwijk en een fietsafstand van 15 minuten van het gezellige centrum van Haarlem.
Deze woning wordt verhuurd op basis van tijdelijk verhuur.

•Voor deze woning geldt de regel omtrent passend toewijzen:
Per 1 januari 2016 is er een wetswijziging omtrent het toewijzen van woningen. Het bruto jaarinkomen voor woningen welke toegekend worden in 2021 mag niet hoger zijn dan €23.725,00 bij een eenpersoonshuishouden.
LET OP: op het jaarinkomen van 2019/2020 (IBRI2019/2020) vindt nog een indexering naar 2021 plaats. Wanneer deze hoger uitkomt dan de wettelijk gestelde grens kunnen wij de woning niet toekennen.

•Voor dit project zoeken wij ook bewoners met een sterke gevoel voor community building!
Wil jij je steentje bijdragen aan dit project? Wij zoeken een aantal captains binnen het project welke onze oren en ogen zijn binnen de wijk en als vast aanspreekpunt voor Villex fungeren. Het organiseren van een tuintjes dag of burendag hoort daar natuurlijk ook bij!

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Laat dan snel een reactie achter en wie weet woon jij binnenkort in het gezellige Haarlem!

431 x bekeken
Schrijf je in!

Gapph en Villex zijn sinds januari 2022 één bedrijf, Gapph Vastgoedbeheer. Vandaar dat je wordt doorgelinkt naar de website en digitale omgeving van Gapph. Klik hier om je in te schrijven.

Tijdelijk huren
58.1 m2
Geen huisdieren
Portiekwoning
€ 500,00 per maand
Interesse?

Gapph en Villex zijn sinds januari 2022 één bedrijf, Gapph Vastgoedbeheer. Vandaar dat je wordt doorgelinkt naar de website en digitale omgeving van Gapph. Klik hier om je in te schrijven.