Tijdelijke verhuur in Haarlem

Onderstaand vind je het actuele tijdelijke verhuur aanbod in Haarlem. Naast tijdelijke verhuur hebben we ook aanbod in antikraak. Kijk hier voor het actuele aanbod.

Filters
Helaas! Jouw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Om meer resultaten te zien, kun je het beste je zoekopdracht verkleinen door minder filters te gebruiken. Op de hoogte blijven van ons nieuwste aanbod? Meld je aan en kom sneller in aanmerking!

Huurwoningen in Haarlem

Huren in Haarlem? Villex biedt tijdelijke huurwoningen aan nabij en in het centrum van Haarlem. Een woning huren in Haarlem kan al vanaf €300,- per maand exclusief gas, water en licht. Zoek je een huurwoning in Haarlem dan ben je bij Villex aan het juiste adres. Wij hebben een wisselend aanbod tijdelijke huurwoningen zowel gemeubileerd als gestoffeerd en kaal. Een tijdelijke huurwoning geeft jou een minimale woongarantie van een half jaar met kans op langer.

Wonen in Haarlem

Haarlem is een gewilde stad om in te wonen en een aantal keer gekozen tot winkelstad van Nederland. Naast de vele winkels en horecagelegenheden staat Haarlem bekend om een groot aantal monumenten in de historische stad. Wil je snel een huurwoning vinden in Haarlem? Schrijf je dan in bij Villex!

Goedkoop huren in Haarlem

Wil je een woning huren in Haarlem of Amsterdam? Vind dan jouw tijdelijke huurwoning via Villex. Niet gevonden wat je zocht? Meld je aan en blijf op de hoogte van het aanbod in Haarlem. Bekijk hier alle woonruimtes (antikraaktijdelijke hurenvaste huurwoningen).