Tijdelijke verhuur in Barendrecht

Onderstaand vind je het actuele tijdelijke verhuur aanbod in Barendrecht. Naast tijdelijke verhuur hebben we ook aanbod in antikraak. Kijk hier voor het actuele aanbod.

Filters
Helaas! Jouw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Om meer resultaten te zien, kun je het beste je zoekopdracht verkleinen door minder filters te gebruiken. Op de hoogte blijven van ons nieuwste aanbod? Meld je aan en kom sneller in aanmerking!

Tijdelijk huren in Barendrecht

Op zoek naar huurwoningen ? Villex biedt anti kraak en/of tijdelijk verhuurwoningen aan in Barendrecht! Dus pak je spullen en ga direct wonen in een van deze topruimtes. Ook is het mogelijk in Barendrecht te wonen samen met statushouders. Zo kan je ze helpen bij hun integratie door samen te wonen en te begeleiden.

Wonen in Barendrecht

Barendrecht biedt meerdere winkelgelegenheden zoals de Middenbaan en Carnisse Veste. Ook is Barendrecht niet ver verwijderd van het centrum van Rotterdam en winkelgebied Ridderkerk.

Omgeving Barendrecht

Barendrecht grenst aan RotterdamRidderkerk en Rhoon en is vlakgelegen bij Dordrecht, Hellevoetsluis , Hoogvliet en Spijkenisse. Ook hier biedt Villex kamer(s) , huurwoningen of appartementen aan op basis van anti kraak of tijdelijk huren.