Tijdelijke woonruimte in Amsterdam

Onderstaand vind je het actuele tijdelijke verhuur aanbod in Amsterdam. Naast tijdelijke verhuur hebben we soms ook aanbod in antikraak (bekijk hier)

Tijdelijk huren amsterdam fiets brug
Filters
Helaas! Jouw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Om meer resultaten te zien, kun je het beste je zoekopdracht verkleinen door minder filters te gebruiken. Op de hoogte blijven van ons nieuwste aanbod? Meld je aan en kom sneller in aanmerking!

Tijdelijke huur in Amsterdam

Op zoek naar een tijdelijke huurwoning in Amsterdam? Je kunt hiervoor in aanmerking komen. De beschikbare huurwoningen vindt je hier. Wil je de volgende stap nemen vul dan het aanmeldformulier in. Het aanbod tijdelijke huurwoningen in Amsterdam wisselt regelmatig. De huurwoningen zijn kaal, gestoffeerd en soms zelfs gemeubileerd. Alle woningen worden aangeboden op basis van de leegstandswet, dit wil zeggen dat je een minimale woongarantie krijgt van een half jaar!

Wonen in Amsterdam

Amsterdam ligt in de provincie Noord-Holland en is de grootste gemeente van Nederland. De stad staat bekend om de Arena en Ajax, de mooie grachtenpanden, de Wallen, de vele coffeeshops, het Rijksmuseum en ga zo maar door. Shoppen kun je onder andere heel goed in de 9 straatjes. Word jij 1 van de 800.000 Amsterdamse inwoners? Misschien woon jij binnenkort in één van Amsterdam zijn 7 stadsdelen waaronder Centrum, Amsterdam Zuid-Oost, Nieuw-West, Noord, Oost, West of Zuid. Vind jouw betaalbare appartement in Amsterdam op Villex!

Huren in Amsterdam

Het centrum van Amsterdam is een hotspot om te wonen. What to do in Amsterdam zal niet in jouw gedachten op komen, met de ‘Amsterdam shopping centre’ en ’the Amsterdam nightlife’ zal jij je geen moment vervelen. Wil jij direct wonen in jouw eigen appartement of woning, met een prachtig uitzicht over Amsterdam? Met een beetje geluk heb jij jouw droomwoning. Ben jij het zat om voor je werk in Amsterdam hotels te bezoeken? Ga thuiswerken en huur een tijdelijke woonruimte bij Villex op basis van de leegstandswet!

Wil je een woning huren in Amsterdam of Haarlem? Vind dan jouw tijdelijke huurwoning via Villex. Niet gevonden waar je naar op zoek bent? Meld je direct aan en blijf op de hoogte van ons aanbod huurhuizen in Amsterdam. Bekijk hier alle woonruimtes (antikraaktijdelijke huur en vaste huurwoningen).