Jouw woning verkopen?

Login Mijn Villex

UCR Students

English

Tijdelijke huurwoningen in Amsterdam

Ben jij op zoek naar een tijdelijke huurwoning in Amsterdam? Vind hier de woning die bij jou past! Zeer geschikt voor starters, stellen, studenten of gewoon omdat je een huurwoning zoekt tegen een lage prijs! Niet gevonden waar je naar op zoek bent? Houd dan goed de website in de gaten. Ons aanbod wisselt regelmatig.

 

Wil je weten wat een tijdelijke huurwoning precies inhoudt? Kijk dan hier.

 Helaas! Jouw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Heb je nog geen Villex account? Meld je dan snel aan! Zo ben je altijd op de hoogte van ons nieuwste aanbod en kom je sneller in aanmerking.

Om meer resultaten te zien, kun je het beste je zoekopdracht verkleinen door minder filters te gebruiken.


 

Huren in Amsterdam 

 

Op zoek naar een tijdelijke huurwoning in Amsterdam? Je kunt in aanmerking komen voor de huurwoningen de je vindt op Villex door het aanmeldformulier in te vullen. Het aanbod tijdelijke huurwoningen in Amsterdam wisselt regelmatig. De huurwoningen zijn kaal, gestoffeerd en soms zelfs gemeubileerd. De tijdelijke huurwoningen worden aangeboden op basis van de leegstandswet, dit wil zeggen dat je een minimale woongarantie krijgt van een half jaar! Amsterdam ligt in de provincie Noord-Holland en is de grootste gemeente van Nederland. De stad staat bekend om de Arena en Ajax, de mooie grachtenpanden, de Wallen, de vele coffeeshops, het Rijksmuseum en ga zo maar door. Shoppen kun je onder andere heel goed in de 9 straatjes. Word jij 1 van de 800.000 Amsterdamse inwoners? Misschien woon jij binnenkort in één van Amsterdam zijn 7 stadsdelen waaronder Centrum, Amsterdam Zuid-Oost, Nieuw-West, Noord, Oost, West of Zuid. Vind jouw betaalbare appartement in Amsterdam op Villex!

Vragen?
Neem contact op met Villex
Algemeen
Of stel je vraag via:
Villex - Twitter Villex - Facebook