Antikraak wonen in Wittem

Onderstaand vind je het actuele antikraak aanbod in Wittem. Naast antikraak hebben we soms ook aanbod in het tijdelijk huren van een woonruimte.

Filters
Helaas! Jouw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Om meer resultaten te zien, kun je het beste je zoekopdracht verkleinen door minder filters te gebruiken. Op de hoogte blijven van ons nieuwste aanbod? Meld je aan en kom sneller in aanmerking!

Woning huren in Wittem?

Zoek je een kamer in Wittem of een woning in Wittem? Villex heeft een breed aanbod tijdelijke huurwoningen beschikbaar in Wittem. Een tijdelijke woonruimte op basis van antikraak in Wittem is zeer geschikt als je student bent, maar ook voor starters. Wittem heeft een zeer gunstige ligging, je zit in 17 minuten in Duitsland! Wonen in Wittem betekent met de trein super snel in Maastricht. Liever met de auto? Je zit zo op de snelweg.

Op zoek naar een studentenkamer in Wittem?

Vanaf Wittem zit je zo bij de Maastricht University. Veel studenten wonen in Wittem en zoeken een studentenkamer. De kerk van Wittem en de Rode leeuw zijn nabij onze panden! Villex biedt tijdelijke huurwoningen aan op basis van de Leegstandswet tot sloop of renovatie. Wat betekent dat je tegen een maandelijkse lage huurprijs een woning of kamer kunt huren in Wittem. In plaats van een studentenkamer kun je dus als student ook makkelijk een woning of appartement huren in Wittem. Villex biedt tevens studentenkamers aan kijk op www.woonuniversiteit.eu.

Goedkoop huren in Wittem

Wil je een woning huren in Wittem? Je hebt al een woonruimte vanaf €260,86 inclusief gas, water en elektra. Vind dan jouw tijdelijke huurwoning of antikraak woning via Villex. Niet gevonden wat je zocht? Meld je aan en blijf op de hoogte van het aanbod in Wittem. Bekijk hier alle woonruimtes (antikraaktijdelijke huren , vaste huurwoningen).