Antikraak wonen in Rotterdam

Onderstaand vind je het actuele antikraak aanbod in Rotterdam. Naast antikraak hebben we soms ook aanbod in het tijdelijk huren van een woonruimte.

Filters
Helaas! Jouw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Om meer resultaten te zien, kun je het beste je zoekopdracht verkleinen door minder filters te gebruiken. Op de hoogte blijven van ons nieuwste aanbod? Meld je aan en kom sneller in aanmerking!

Antikraak in Rotterdam

Op zoek naar antikraak woonruimte in Rotterdam? Villex heeft per direct aanbod beschikbaar in de havenstad aan de Maas. Wil je anti kraak wonen in Rotterdam Noord of Blijdorp? Of wil je liever wonen in Rotterdam Centrum? Houd de website goed in de gaten, het aanbod tijdelijke woonruimtes in Rotterdam wisselt wekelijks. Zoek je een studentenkamer? Dan is een antikraak woonruimte een betaalbare optie en woon je bijvoorbeeld al in een klaslokaal voor €235,- per maand inclusief gas, water en licht. Villex heeft antikraak aanbod in de volgende wijken: Rotterdam Centrum, Hoogvliet, Delfshaven, Overschie, Rotterdam Noord, Schiebroek, Hillegersberg, Kralingen, Crooswijk, Feijenoord, Rotterdam IJsselmonde, Prins Alexander, Charlois of Hoek van Holland.

Antikraak wonen

Bij Villex is antikraak wonen in Rotterdam in diverse regio’s mogelijk. Wij hebben altijd per direct antikraak woningen beschikbaar! Antikraak is er om leegstand te voorkomen, het komt daardoor voor dat je kunt wonen in bijzondere panden zoals kantoorpanden, scholen of bijvoorbeeld vrijstaande woningen. Je sluit voor een anti-kraak woonruimte een bruikleenovereenkomst af, hierbij geldt een wederzijds opzegtermijn van een kalendermaand. Je moet dus een beetje flexibel zijn, daar tegenover staat dat je maandlasten laag zijn.

Wonen in Rotterdam-Zuid

Het grootste aanbod antikraak woningen heeft Villex in Rotterdam- Zuid. Een bekende wijk in Zuid is Charlois. Je vindt hier onder andere winkelcentrum Zuidplein, Ahoy en het Zuiderpark. Laten we in Zuid vooral ook niet de wijk Feyenoord vergeten, waar je de Kuip kunt vinden! Rotterdam- Zuid heeft meerdere treinstations, metrolijnen en trams. Op de fiets ben je zo in Rotterdam Centrum. Om in aanmerking te komen voor een antikraak woning in Rotterdam Zuid heb je in veel wijken een huisvestingsvergunning nodig. Check de website van de Gemeente Rotterdam voor meer info.

Populaire wijken in Rotterdam

Rotterdam Noord met de wijken Blijdorp en het Oude Noorden zijn populaire wijken om antikraak te wonen, vooral omdat de huurprijzen gemiddeld hoger liggen dan in andere delen van Rotterdam. Rotterdam Noord is multicultureel. In Rotterdam Noord vind je veel designwinkels, hippe lunchgelegenheden en kunst.
Naast Noord is ook Rotterdam Centrum een erg gewilde antikraak woonplek. Met een beetje geluk vind je een anti kraak woonruimte nabij de Oude Haven, Euromast, Erasmusbrug, Markthal, Centraal Station of oude stadhuis van Rotterdam.

Op zoek naar anti-kraak in Rotterdam? Vind dan jouw woning via Villex. Niet gevonden waar je naar op zoek bent? Meld je direct aan en blijf op de hoogte van ons antikraak aanbod in Rotterdam. Of bekijk het aanbod tijdelijke huurwoningen in Rotterdam.