Antikraak wonen in Dordrecht

Onderstaand vind je het actuele antikraak aanbod in Dordrecht. Naast antikraak hebben we soms ook aanbod in het tijdelijk huren van woningen.

Filters
Helaas! Jouw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Om meer resultaten te zien, kun je het beste je zoekopdracht verkleinen door minder filters te gebruiken. Op de hoogte blijven van ons nieuwste aanbod? Meld je aan en kom sneller in aanmerking!

Woonruimte huren in Dordrecht?

Villex biedt verschillende ruimtes aan in Dordrecht. Huur nu op basis van antikraak. Je hebt al een eigen ruimte in Dordrecht vanaf €185,- per maand exclusief gas, water en licht. De woonruimtes variëren in oppervlakte.

Goedkoop huren in Dordrecht

Dordrecht ligt direct langs de A16 en is daardoor goed bereikbaar. De stad beschikt over meerdere gebieden zoals: Dordrecht Centrum, Businesspark Amstelwijck, Gezondheidspark, Leerpark, Stadswerven en Maasterras. De prijzen, voorzieningen en infrastructuur verschillen per gebied. Vind op Villex de woonruimte die bij jou past!

Kantoorruimte in Dordrecht

Dordrecht is één van de Drechtsteden. Totaal wonen er in de gehele Drechtsteden zo’n 270.000 mensen. Dat brengt voor de ondernemer vele voordelen met zich mee. Een kantoorruimte huren in Dordrecht betekent hiervan mee profiteren. Dordrecht biedt veel perfecte kantoorlocaties.

Kantoorunit in een bedrijfsverzamelgebouw of een kantoorpand huren? Meld je aan en vind jouw ideale kantoorruimte op basis van prijs en oppervlakte via het zoekfilter op Villex!