Antikraak wonen in Den Haag

Onderstaand vind je het actuele antikraak aanbod in Den Haag. Naast antikraak hebben we soms ook aanbod in het tijdelijk huren van een woonruimte. Kijk hier voor het actuele aanbod.

Filters
Helaas! Jouw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Om meer resultaten te zien, kun je het beste je zoekopdracht verkleinen door minder filters te gebruiken. Op de hoogte blijven van ons nieuwste aanbod? Meld je aan en kom sneller in aanmerking!

Anti kraak wonen in Den Haag?

Meld je aan en kom direct in aanmerking! Je woont al antikraak in Den Haag voor €235,- per maand inclusief gas, water en licht. Van anti-kraak wonen in een klaslokaal tot in een voormalig klooster. Vaak deel je de voorzieningen met medebewoners. Wij bieden ook antikraak woningen en huurwoningen aan in Den Haag. De in Zuid-Holland gelegen stad is perfect om te wonen. Den Haag heeft bos, strand en veel architectuur. Houd je van strand? Dan is wonen in de Haagse wijk Scheveningen of Loosduinen echt iets voor jou. Houd je meer van groen en bos? Vind dan jouw tijdelijke woonruimte in de wijk het Haagse Hout. In het politieke centrum van Nederland kun je ook heel goed shoppen in de binnenstad. Naast de vele winkels staat Den Haag ook bekend om Madurodam, de voetbalclub ADO, vele theaters, het pretpark Drievliet en paleis Noordeinde. Den Haag heeft meerdere treinstations en is uitstekend bereikbaar, ook met de auto via de A4 en a12.

Vind je niet wat je zoekt? Kijk eens naar het aanbod van antikraak in Leiden.

Ben je een student en op zoek naar een kamer huren in Den Haag?

Dan is antikraak een betaalbare optie! Den Haag heeft verschillende studentenverenigingen en studentenhuizen en is een echte evenementen stad. Zo vinden er op het Malieveld regelmatig evenementen plaats. Villex biedt kamers aan op basis van anti-kraak. Wonen tegen een lage maandelijkse vergoeding maakt het mogelijk dat je geld bespaart om leuke dingen te blijven doen. Bekende wijken in Den Haag waar studenten veelal wonen zijn in het centrum van in Den Haag; Valkenboskwartier, Laakkwartier, Regentesse kwartier en Bezuidenhout. Den Haag heeft vele uitgaansgelegenheden en een goede tram verbinding naar het strand van Schevingen. Meld je aan en vind op Villex jouw kamer!