Antikraak wonen in Amsterdam

Onderstaand vind je het actuele antikraak aanbod in Amsterdam. Naast antikraak hebben we ook aanbod in het tijdelijk huren van een woonruimte.

Goedkope woning amsterdam header
Filters
Helaas! Jouw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Om meer resultaten te zien, kun je het beste je zoekopdracht verkleinen door minder filters te gebruiken. Op de hoogte blijven van ons nieuwste aanbod? Meld je aan en kom sneller in aanmerking!

Antikraak wonen in Amsterdam

Woonruimte vinden in Amsterdam is over het algemeen niet gemakkelijk. Daarnaast zijn de huurprijzen in Amsterdam (behoorlijk) hoog. Anti kraak is daarom een goed alternatief en zeer geschikt als je op zoek bent naar een tijdelijke woonruimte of een studentenkamer. Zo woon je al anti-kraak voor €235,- per maand inclusief gas, water en licht in bijvoorbeeld Amsterdam Oud- Zuid of het populaire Baarsjes.

Anti kraak in het centrum van Amsterdam

Woon jij liever in het centrum van Amsterdam antikraak met alle voorzieningen en horecagelegenheden binnen loopafstand of kies je voor een tijdelijke woonruimte net buiten het centrum tussen het groen? Vind op deze pagina een antikraakpand in de Amsterdamse wijk waar jij naar op zoek bent! Leegstand in Amsterdam wordt voorkomen door leegstandbeheer.