Vissersdijk Beneden 70 – Verzamelpand

Dordrecht
Lees meer
Omschrijving

Per direct beschikbaar, meerdere kantoorruimtes!

Binnen een gecombineerd bedrijfsobject dat bestaat uit 2 bouwlagen kantoorruimte en een naastgelegen bedrijfsruimte. Binnen de aanwezige kantoorruimte worden op dit moment een aantal kantoorkamers met complete service te huur aangeboden. De bedrijfsruimte die deel uit maakt van het gebouw is momenteel verhuurd en is beschikbaar.

Contractduur en opzegtermijn voor deze units zijn bespreekbaar. De kantoren zijn voor zowel vaste huur als flexibele huur beschikbaar.

Alle huurders hebben toegang via een algemene entree en er zijn gezamenlijke facilitaire voorzieningen zoals een toilet en pantry per bouwlaag. Tevens hebben huurders de beschikking over een baliefunctie en internetvoorzieningen d.m.v. glasvezelaansluitingen.

Informatie gemeente:
Op het drukst bevaarde punt in Europa, waar de rivier de Merwede zich splitst in de Noord en de Oude maas, ligt de stad Dordrecht in de Provincie Zuid-Holland. Dordrecht maakt onderdeel uit van de grootstedelijke agglomeratie Drechtsteden en heeft een zeer strategische ligging op de as van Rotterdam en Antwerpen. Met ruim 288.000 inwoners en een nog veel groter verzorgingsgebied vervult deze regio een belangrijke economische functie.

Dordrecht is een prachtige stad met meer dan 900 rijksmonumenten, 700 gemeentelijke monumenten en een groot aantal beeldbepalende panden. Door de verscheidenheid aan locaties en het gevarieerde winkelaanbod is het zeer de moeite waard de stad te bezoeken. Van couleur locale in een historische omgeving tot moderne winkels met allure en alle bekende modemerken.

Locatie:
Gelegen op kleinschalig bedrijventerrein op ongeveer 10 minuten lopen afstand van treinstation Dordrecht Zuid en een kleine 5 minuten lopen van bushalte. De rijksweg A15 en A16 zijn uitstekend bereikbaar via de rondweg N3. Verbindingen met het centrum van de gemeente Dordrecht zijn goed zowel per auto, fiets en openbaar vervoer.

Parkeren:
Op eigen terrein zijn totaal 13 parkeerplaatsen beschikbaar.

Opleveringsniveau:
– Gedeeltelijk zijn er meubileerde kantoorunits;
– 24/7 toegang;
– bemande receptie tijdens kantooruren;
– pantry;
– toilet;
– vloerbedekking;
– systeemplafonds met verlichtingsarmaturen;
– internetaansluitingen.

Heeft u interesse of vragen? Neem dan contact op met Femke Buijks via 088-532 00 00.

695 x bekeken
Reageer op dit object

Interesse in dit object? Laat een reactie achter, indien je in aanmerking komt voor deze ruimte nemen wij binnen 14 dagen contact met je op.

20 m2
7 kamers
Geen huisdieren
Kantoorruimte
€ 650 per maand
Interesse?

Vul dan het gratis aanmeldformulier in. Voor meer informatie kun je contact opnemen via onderstaande contactgegevens: