Kantoor huren in Rotterdam

Onderstaand vind je het actuele antikraak aanbod in Rotterdam. Ben je niet direct gebonden aan de stad, bekijk dan ook het aanbod van Dordrecht.

Filters
Helaas! Jouw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Om meer resultaten te zien, kun je het beste je zoekopdracht verkleinen door minder filters te gebruiken. Op de hoogte blijven van ons nieuwste aanbod? Meld je aan en kom sneller in aanmerking!

Kantoorruimte huren in Rotterdam?

Thuiswerken zat? Kies dan voor een goedkope kantoorruimte in Rotterdam. Villex biedt al ruimtes aan vanaf €180,- per maand exclusief gas, water en licht. De kantoorruimtes variëren in oppervlakte.

Werken in Rotterdam

Op zoek naar een werkruimte? Kies dan voor een goedkope kantoorruimte in Rotterdam. Villex biedt meerdere ruimtes, van ateliers tot bedrijfsuimtes. Zo kun je een werkruimte hebben in de buurt van het karakteristieke stadhuis, midden in het Centrum van Rotterdam of misschien wel bij het vernieuwde Rotterdam Centraal Station in de buurt!

Betaalbare kantoorruimte in Rotterdam

Rotterdam, ook wel de stad met de indrukwekkende skyline die zich blijft ontwikkelen. Het grootste aanbod in werkruimtes heeft Villex in Rotterdam. Villex heeft per direct aanbod beschikbaar!

Aanmelden voor een ruimte?

Kantoorunit in een bedrijfsverzamelgebouw of een kantoorpand huren? Villex heeft naast Rotterdam ook werkruimtes in Amsterdam.

Meld je aan en vind jouw ideale kantoorruimte op basis van prijs en oppervlakte via het zoekfilter op Villex!