Kantoor huren in Capelle aan den IJssel

Onderstaand vind je het actuele antikraak aanbod in Capelle aan den IJssel.

Filters
Helaas! Jouw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Om meer resultaten te zien, kun je het beste je zoekopdracht verkleinen door minder filters te gebruiken. Op de hoogte blijven van ons nieuwste aanbod? Meld je aan en kom sneller in aanmerking!

Kantoorruimte huren in Capelle aan den IJssel

Villex biedt verschillende kantoorruimtes aan in Capelle aan den IJssel. Huur nu een kantoorruimte of kies voor een kantoor op basis van antikraak. Je hebt al een eigen kantoorruimte in Capelle vanaf €180,- per maand exclusief gas, water en licht.

Werkruimte in Capelle aan den IJssel

Capelle ligt vlakbij Rotterdam (kijk hier voor kantoorruimte in Rotterdam) en is heel makkelijk met de metro te bereiken via de Calandlijn. Capelle beschikt ook over een eigen treinstation. Vele bedrijven en kantoren zijn gevestigd in de Capelle aan den IJssel. Meer dan 10.000 mensen werken op het Rivium, dit kantoren en bedrijventerrein bevindt zich vlakbij de Van Brienenoordbrug.

Betaalbare werkruimte in Capelle aan den IJssel

Capelle is de perfecte plaats om je te vestigen als (startend) ondernemer. Op zoek naar een kantoorunit in een bedrijfsverzamelgebouw of een ruime kantoorruimte? Vind dé geschikte werkruimte op Villex! Kijk ook bij de ateliers en bedrijfsruimte.

Meld je aan en vind jouw ideale kantoorruimte op basis van prijs en oppervlakte via het zoekfilter op Villex!