Kantoorruimte huren in Amsterdam

Onderstaand vind je het actuele antikraak aanbod in Amsterdam.

Filters
Helaas! Jouw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Om meer resultaten te zien, kun je het beste je zoekopdracht verkleinen door minder filters te gebruiken. Op de hoogte blijven van ons nieuwste aanbod? Meld je aan en kom sneller in aanmerking!

Kantoorruimte huren in Amsterdam?

Op zoek naar een kantoor in het bruisende Amsterdam? Villex biedt al ruimtes aan vanaf €180,- per maand exclusief gas, water en licht. De kantoorruimtes variëren in oppervlakte. Ben je opzoek naar een ruimte groter dan 200m2? Neem contact met ons op, dan zoeken wij op maat.

Werkruimte in Amsterdam

Een werkruimte in Amsterdam is over het algemeen vrij duur. Helemaal als je opzoek bent naar een ruimte die binnen de ring gelegen is. Het liefst wil je natuurlijk in het gezellige de Pijp of de Baarsjes, maar juist díé plekken zijn wat duurder. Met antikraak zit je voor véél goedkoper in dit soort wijken. Ben je opzoek naar een specifieke ruimte? Kijk hier voor ateliers en hier voor bedrijfsruimte.

Betaalbare werkruimte in Amsterdam

Kantoorunit in een bedrijfsverzamelgebouw of een kantoorpand huren? Meld je aan en vind jouw ideale kantoorruimte op basis van prijs en oppervlakte via het zoekfilter op Villex!