Jouw woning verkopen?

Login Mijn Villex

UCR Students

English

Vind hier jouw perfecte werkruimte!

Wij hebben een breed aanbod in verschillende werkruimtes door heel Nederland op toplocaties op basis van antikraak en huur. Villex biedt ateliers, kantoorruimtes, bedrijfsruimtes, sportruimtes, opslag & praktijkruimtes aan. Interesse? Neem gerust contact met ons op om een bezichtiging te plannen. Je vindt de contactgegevens onderaan de pagina.

 

Heb je (leegstaand)vastgoed? Bekijk hier de mogelijkheden

 

1 2 3 4 5 ... 11 volgende
123 objecten gevonden
Toon:
Woon-werkruimte
250,00
M2 50
Woon-werkruimte
250,00
M2 30
Woon-werkruimte
250,00
M2 50
Woon-werkruimte
250,00
M2 50
Woon-werkruimte
250,00
M2 50
Werkruimte
200,00
M2 28
Woon-werkruimte
180,00
M2 60
Woon-werkruimte
250,00
M2 30
Woon-werkruimte
180,00
M2 90
Woon-werkruimte
250,00
M2 13
Woon-werkruimte
250,00
M2 14
1 2 3 4 5 ... 11 volgende
 

 

Werkruimte huren

Ben je per direct op zoek naar een opslagruimte, bedrijfsruimte, kantoorruimte of atelier? Villex heeft een breed aanbod in het verhuren van ruimtes of je nu een opslagruimte of praktijkruimte zoekt. Vind hier snel en eenvoudig de antikraak of huur werkruimte waar jij naar op zoek bent. Villex helpt je met het vinden van de ruimte die bij jou past.

 

Bedrijfsruimte te huur

Een bedrijfspand huren? Villex biedt bedrijfspanden en bedrijfsruimtes aan in alle grote steden van Nederland van bedrijfsruimte in Amsterdam tot Rotterdam, Dordrecht en Hoofddorp. Bij Villex is het mogelijk een bedrijfsruimte te huren tegen lage maandelijkse kosten. Je kunt een bedrijfsruimte huren, tijdelijk huren of in gebruik nemen op basis van antikraak. Op zoek naar een unit in een bedrijfsverzamelgebouw? Vind op Villex jouw perfecte ruimte! De prijzen voor een bedrijfsruimte beginnen bij €165,- per maand exclusief gas, water en licht.

Bedrijfsruimtes zijn geschikt voor onder andere meubelmakers, ondernemers, kunstenaars, sportinstructeurs, noem maar op. De mogelijkheden zijn eindeloos. De bedrijfsruimtes variëren in oppervlakte van 20m2 tot 500m2 in bijzondere panden door heel Nederland.

 

Kantoorruimte huren

Op zoek naar een kantoorruimte? Dan ben je bij Villex aan het juiste aan adres. Net als de bedrijfsruimtes biedt Villex tevens kantoorruimtes aan in alle grote steden van Nederland zoals bijvoorbeeld Rotterdam, Capelle aan den IJselAmsterdam of een kantoorruimte in Dordrecht. Maar ook in omliggende plaatsen zoals bijvoorbeeld Capelle aan den IJssel en Zwijndrecht. Bij Villex kun je flexibel werken in je eigen kantoorruimte en sluit je een tijdelijk contract. Ideaal voor de (startende) ondernemer. In sommige gevallen bestaat de mogelijkheid van een tijdelijk huurcontract over te gaan op een huurcontract voor langere periode. Een kantoor huren kan al vanaf €165,- per maand exclusief gas, water en licht.

Kantoorunit in een bedrijfsverzamelgebouw of een kantoorpand huren. Ook dat kan! Meld je aan en vind jouw ideale kantoorruimte op Villex!

 

Atelier gezocht

Ben jij op zoek naar een atelier, expositie ruimte of creatieve werkplek? Zoek jij een ruimte om je creativiteit te uiten. Villex biedt ruimtes aan die daar uitermate geschikt voor zijn. De werkruimtes zijn betaalbaar, zo heb je al een eigen atelier vanaf €165,- per maand exclusief gas, water en licht, ideaal voor de professionele (startende) kunstenaar. We hebben ateliers in Amsterdam, Rotterdam, Cappelle aan den IJssel en Dordrecht

 

Opslag ruimte huren

Ben je op zoek naar een tijdelijke opslagruimte? Naast werkruimtes, kantoorruimtes, bedrijfsruimtes en ateliers biedt Villex ook opslag ruimtes aan. Je huurt al een opslag vanaf €50,- per maand. Bekijk het aanbod of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

Vragen?
Neem contact op met Villex
Algemeen
Of stel je vraag via:
Villex - Twitter Villex - Facebook