Villex beveiligt drijvend paviljoen in Rotterdam

“Soms krijg je een opdracht binnen die zo bijzonder is dat je het bijna niet geloofd”
Michel Tez – facilitair medewerker.

Het drijvend paviljoen werd in de Rijnhaven het afgelopen jaar beschermd door antikraak gebruikers van Villex die hier hun onderneming hadden gevestigd. Het bijzondere pand gaat de Rijnhaven in Rotterdam nu verlaten en zal in de komende tijd in het water van de Schiehaven komen te liggen. Niet bereikbaar vanaf de kant, maar in het midden van het water.

Toen afgelopen week bij Villex dan ook de aanvraag vanuit de gemeente Rotterdam binnen kwam om de bollen vanaf het water te beveiligen, moest de facilitaire afdeling wel even achter de oren krabben. “Soms krijg je een opdracht binnen die zo bijzonder is dat je het bijna niet geloofd”, aldus onze collega Michel Tez – facilitair medewerker.

Maar niets is te gek en dus gingen we aan de slag om samen met de meldkamer tot een oplossing te komen, zodat de bollen toch 24 uur per dag kunnen worden beveiligd.

Onze collega Michel Tez installeerde daarom onze innovatieve camerabeveiliging en maakte een mooie foto rapportage van zijn bijzondere dag waarin hij met een boot de beveiliging aanbracht.

 

Heeft u ook (leegstaand) vastgoed en wilt u het risico op kraak en vandalisme tot het minimum beperken?

Dan biedt Villex daarvoor de perfecte en op maat gemaakte oplossing. Omdat uw vastgoed een goede bewaking verdient zodat u zich nergens meer zorgen om hoeft te maken, bieden wij in samenwerking met gecertificeerde partners meerdere diensten (bijv. camerabewaking, cameramasten, surveillance rondes, permanente bewaking) aan. Het leveren van beveiligingsdiensten op vandalismegevoelig terrein is een kleine investering die schade met hoge kosten voorkomt.

Meer informatie? Ga dan hier naar onze webpagina over alle soorten beveiliging die Villex aanbiedt.

Terug naar overzicht