Het Gewest transformatie bank zithoek

Het Gewest

Het Gewest is getransformeerd tot een nieuw ondernemerscentrum. Geen standaard kantoorruimtes, maar units in verschillende formaten en vormen zoals kassen en chalets die het creatieve hart van de broedplaats vormen.

Door de economische ontwikkelingen en veranderende marktomstandigheden neemt de vraag naar goedkope werkruimtes toe. Villex biedt tegen een lage prijs inspirerende werkruimtes. Startende ondernemingen, kleine bedrijven of zelfstandige kunnen zich hier vestigen. De mix van starters en gevestigde bedrijven is interessant; zo kunnen de starters meeliften op het succes van de ondernemingen die al langer aan de weg timmeren, een ander voordeel is dan ook dat bedrijven gebruik kunnen maken van betaalbaar en jong talent.

Het project

In opdracht van particuliere beleggers is het voormalig kantoorpand middenin hartje Dordrecht is compleet getransformeerd. Dit gebouw van 1.500 m2 was voorheen een kantoorpand en een vestiging van bureau Jeugdzorg. November 2015 is de transformatie tot creatief en inspirerend bedrijfsverzamelgebouw van start gegaan.

In maart 2016 hebben wij met trots bekend mogen maken dat de transformatie van ‘’Het Gewest’’ is afgerond. Vanaf nu kan er de komende decennia zorgeloos worden gewerkt en samengewerkt. Villex draagt het volledige beheer van Het Gewest, waar mogelijkheden oneindig zijn en kruisbestuiving plaatsvindt door de verschillende sectoren. Om het beheer optimaal te realiseren bevindt zich in Het Gewest een kantoor van Villex. Het kantoor van Villex dient als servicebureau, ter ondersteuning voor de ondernemers en geïnteresseerde.

Het Gewest is getransformeerd om een nieuw ondernemerscentrum te creëren. Geen standaard kantoorruimtes, maar units in verschillende formaten en vormen zoals kassen en chalets die het creatieve hart van de broedplaats vormen.

Indeling en voorzieningen

Het gebouw heeft diverse units variërend in oppervlaktes van 10 tot 70 m2. Het pand beschikt over een grote hal met bemande receptie en heeft meerdere vergaderkamers. Buiten het pand is er een beveiligde parkeerplaats. Tevens beschikt het pand ook over een wifi-netwerk. In de hal bevindt zich ook een coffee corner en een stijlvolle ingerichte relaxruimte waar ondernemers dagelijks gebruik van kunnen maken. Ook heeft het gebouw een groene buitenplaats met onder andere picknicktafels waar met mooi weer gebarbecued en genetwerkt kan worden.

Het Gewest is reeds klaar voor gebruik. Villex biedt dan ook per direct ruimtes aan op basis van vaste huur waarbij een opzegtermijn geldt van 3 maanden. Ook biedt Villex omwonenden en huurders van Het Gewest tevens de mogelijkheid om een opslagruimte te huren in de kelder.

Terug naar overzicht