Projecten van villex

Projecten van Villex

Villex bestaat uit een gedreven team met passie voor vastgoed en service. Wij verhuren (tijdelijk), beheren, verkopen en transformeren vastgoed sinds 2001. Onze deskundigheid heeft zijn sporen verdiend bij niet alleen particulieren, maar ook bij veel gemeenten, zorginstellingen, beleggers, woningcorporaties en maatschappelijke instellingen. Bekijk hieronder een deel van de projecten waar Villex met trots aan gewerkt heeft.

Hét studentenproject van Middelburg opent binnenkort haar deuren

Wonen in Middelburg met het centrum, scholen en het treinstation voor de deur. Vanaf voorjaar 2022 zal Villex Vastgoedbescherming in samenwerking met Woongoed Middelburg het eerste gedeelte van het De Woonuniversiteit aan de Kanaalweg in Middelburg openen.

Lees meer
Middelburg
Studentenhuisvesting
Woongoed Middelburg

Villex beveiligt drijvend paviljoen in Rotterdam

Het drijvend paviljoen werd in de Rijnhaven het afgelopen jaar beschermd door antikraak gebruikers van Villex die hier hun onderneming hadden gevestigd. Het bijzondere pand gaat de Rijnhaven in Rotterdam nu verlaten en zal in de komende tijd in het water van de Schiehaven komen te liggen. Niet bereikbaar vanaf de kant, maar in het midden van het water.

Lees meer
Rotterdam
Drijvend Paviljoen
Ondernemers

De Jazz Woondiversiteit

Villex opende op 1 juli 2020 De Jazz Woondiversiteit in Alphen aan den Rijn.

De Jazz Woondiversiteit is ontstaan uit een samenwerking met woningcorporatie Woonforte. Op de locatie van het voormalig pand van GGZ Rivierduinen, gaat Woonforte 164 sociale huurwoningen bouwen. De Jazz Woondiversiteit is een project voor Alphense jongeren die op zoek zijn naar een betaalbare woonruimte in deze tijd van woningnood.

Lees meer
124
Alphen aan den Rijn
De Jazz Woondiversiteit
De Woondiversiteit Nijmegen

De Woondiversiteit Nijmegen

De verbouwing van het voormalig kantoorpand aan de Meijhorst is afgerond en Villex Vastgoedbescherming heeft het gebouw getransformeerd naar De Woondiversiteit Nijmegen. Dit project biedt 57 tijdelijke woonruimtes.

Lees meer
Nijmegen
De Woondiversiteit
57
Transformatie
Workcheap Ridderkerk Villex

Workcheap Ridderkerk

Gemeente Ridderkerk is een vooruitstrevende gemeente met divers vastgoed in de portefeuille. Zo ook dit voormalige gebouw aan de Koninginneweg, dat voorheen als ROC en huishoudschool heeft gediend.

Lees meer
Ridderkerk
Gemeente Ridderkerk
15
Werkruimte