Nieuws van Villex

Leegstaand vastgoed biedt enorme kansen voor het verbeteren van de leefbaarheid in de buurt, het behalen van maatschappelijke doelen en het boeken van gegarandeerd rendement. Werkt u aan herstructurering van een gebied of wijk? Via tijdelijke verhuur en antikraak zorgen we dat uw leegstaande vastgoed veilig blijft, onderhouden wordt en een positieve bijdrage levert aan de maatschappij. Zo kunnen we uw pand bijvoorbeeld inzetten als antikraak kantoorruimte voor startende ondernemers.

Kennissessie: Huisvesting bijzondere doelgroepen

Op donderdag 21 oktober organiseerde we in ons project: Het Hospitaal, een kennissessie over de tijdelijke huisvesting van bijzondere doelgroepen.

Leegstandsbeheer

GEZOCHT: Junior Woonconsulent – Haarlem (28-40 uur)

Op de afdeling beheer verzorg je het gehele verhuur- en beheertraject samen met andere woonconsulenten. Van antikraakwoonruimte, tot het plaatsen van statushouders of studenten, geen project is hetzelfde. Het doel van deze afdeling is leegstand voorkomen. Met je collega’s zorg je ervoor dat woningen en werkruimtes zo snel mogelijk worden verhuurd. De afdeling beheer is het aanspreekpunt voor alle bewoners en omwonenden van onze projecten.

 

Vacature

GEZOCHT: Facilitair Coördinator – Barendrecht (32-40 uur)

Team facilitair is een veelzijdige afdeling binnen Villex. Stress komt niet voor bij deze afdeling want last-minute de planning omgooien is hier gebruikelijk. Het motto van het team is dan ook één team één taak en die taak is: Zo snel mogelijk de klant blij maken en de klus klaren. Geen dag ziet er op deze afdeling hetzelfde uit!

Vacature

Een oproep aan alle creatieve Rotterdamse (startende) ondernemers!

Ben jij kunstenaar, tattoo artist, kapper of misschien wel een startende modeontwerper en op zoek naar een werkruimte die je net zo uniek is als jouw onderneming? Lees dan snel verder!

Wij hebben een werkplek met genoeg (opslag)ruimte, die jij helemaal kunt inrichten naar jouw eigen creatieve stijl. En dat op een locatie met een bijzonder verleden, het zijn namelijk de operatiekamers van het voormalig Havenziekenhuis in Rotterdam!

Nieuws

Interview met Khaled Alyami, bewoner Dennenheuvel

In samenwerking met de gemeente Bloemendaal verzorgt Villex sinds april 2016 het beheer aan de Dennenheuvel waar vergunninghouders worden gehuisvest. 

Dit keer stond er in de nieuwsbrief van gemeente Bloemendaal een interview met Khaled Alyami, een nieuwe bewoner van het project die gemotiveerd is om succesvol te zijn en inmiddels bezig is zijn eigen bedrijf op te starten! Lees hieronder het interview.

Nieuws
Havenziekenhuis van Rotterdam

Wonen in het historische Havenziekenhuis van Rotterdam

Ooit gedacht dat je kon wonen in het historische Havenziekenhuis van Rotterdam? Het kan al vanaf mei 2021!

Nieuws

GEZOCHT: Woonconsulent - Barendrecht (28-40 uur)

Voor de vestiging in Barendrecht zijn we op zoek naar een woonconsulent met enige ervaring. Weet, ken of ben jij iemand die graag woonconsulent wil worden? Reageer dan nu!

De JAZZ Woondiversiteit in Alphen, Geert is de inwonende huismeester op locatie en vertelt er meer over

Sinds juli 2020 is De JAZZ Woondiversiteit in Alphen aan den Rijn een project voor mensen die op zoek zijn naar een tijdelijke en daardoor betaalbare woonruimte in tijd van woningnood. Geert is inwonende huismeester en vertelt er meer over!

 

Nieuws

Bijzondere samenwerking biedt kwetsbare jongeren meer kans op een woning

Villex Vastgoedbescherming, de gemeente Dordrecht, en woningcorporatie Trivire gaan samenwerken om kwetsbare jongeren, die hier eerder niet of nauwelijks voor in aanmerking kwamen, een kans te geven op een woning. De partijen willen op jaarbasis zo’n 10 jongeren die tijdelijke huisvesting van 6 tot 12 maanden zoeken een kans geven zich opnieuw in de maatschappij te vestigen en naar geschikte vervolghuisvesting te zoeken. Het doel is dat de jongeren met een zetje in de rug zelfstandig kunnen wonen. Voorwaarde voor het krijgen van de woning is wel dat de jongeren begeleiding accepteren.

Leegstandsbeheer