Nieuws van Villex

Leegstaand vastgoed biedt enorme kansen voor het verbeteren van de leefbaarheid in de buurt, het behalen van maatschappelijke doelen en het boeken van gegarandeerd rendement. Werkt u aan herstructurering van een gebied of wijk? Via tijdelijke verhuur en antikraak zorgen we dat uw leegstaande vastgoed veilig blijft, onderhouden wordt en een positieve bijdrage levert aan de maatschappij. Zo kunnen we uw pand bijvoorbeeld inzetten als antikraak kantoorruimte voor startende ondernemers.

Rookmelders op elke verdieping verplicht

Een rookmelder ophangen in je woning was al verplicht, maar sinds 1 juli 2022 moet iedere verdieping met een slaap- of woonkamer voorzien zijn van een rookmelder.

Benieuwd waar en hoe je de rookmelders het beste kunt bevestigen in huis? Bekijk onderstaande FAQ.

Nieuws

GEZOCHT: Vastgoedbeheerder in Middelburg (32 uur per week)

Gapph en Villex zijn sinds januari 2022 één bedrijf, Gapph Vastgoedbeheer. Vandaar dat in deze vacaturetekst de naam Gapph Vastgoedbeheer staat. Heb je interesse? Lees dan snel verder.

Ben jij een ondernemend type met een sociaal hart en wil je jezelf (verder) ontwikkelen in de vastgoedsector? Zoek jij een dynamische functie waarin geen dag hetzelfde is? En vind je het leuk om bezig te zijn met het volledige beheer van campuslocaties waarin gewoond wordt? Dan past deze vacature bij jou!

Vacature

GEZOCHT: Vastgoedbeheerder regio Amsterdam (40 uur)

Gapph en Villex zijn sinds januari 2022 één bedrijf, Gapph Vastgoedbeheer. Vandaar dat in deze vacaturetekst de naam Gapph Vastgoedbeheer staat. Heb je interesse? Lees dan snel verder.

Ben jij een ondernemend type met een sociaal hart en wil je jezelf (verder) ontwikkelen in de vastgoedsector? Zoek jij een dynamische functie waarin geen dag hetzelfde is? En vind je het leuk om bezig te zijn met het volledige beheer van panden waarin gewoond en gewerkt wordt? Dan past deze vacature bij jou!

Vacature

Vastgoedbeheerder regio west-Nederland

Gapph en Villex zijn sinds januari 2022 één bedrijf, Gapph Vastgoedbeheer. Vandaar dat in deze vacaturetekst de naam Gapph Vastgoedbeheer staat. Heb je interesse? Lees dan snel verder.

Als Vastgoedbeheerder bij Gapph komen jouw organisatietalent en jouw sociale vaardigheden goed van pas! Oftewel: ondernemen met een sociaal hart is wat Gapph belangrijk vindt. De leefbaarheid in en om het pand is een afspiegeling van de kwaliteit die wij leveren en dat is iets wat ook bij jou past.

Zoek jij een dynamische functie waarin geen dag hetzelfde is? En vind je het leuk om bezig te zijn met het volledige beheer van panden waarin gewoond wordt? Dan past deze vacature bij jou!

Op de Olivier van Noortlaan in Vlaardingen worden 320 wooncontainers geplaatst voor tijdelijke verhuur. Deze containers komen op een locatie die de komende jaren ontwikkeld wordt. Voor dit woonproject zijn we op zoek naar twee vastgoedbeheerders die dagelijks op locatie aanwezig zijn. Hier werk je met je collega vastgoedbeheerder en projectleider aan een prettige woonomgeving en ben je aanspreekpunt voor huurders, omwonenden en externe partijen.

Vacature

Gapph wordt partner van Struikroven Acadamy

Struikroven Academy van start dankzij bijdrage van partners

Bouwbedrijf Heijmans, woningbelegger en -verhuurder Vesteda, circulair oogster New Horizon Urban Mining, sociaal vastgoedbeheerder Gapph Vastgoedbeheer en Fonds NME hebben de handen ineen geslagen om Stichting Struikroven te helpen bij de realisatie van een Struikroven academy. Met deze academy worden in heel Nederland lokale Struikrovers opgeleid om samen met bewoners planten en struiken te redden als er in een buurt nieuwbouw- of renovatieprojecten worden uitgevoerd. Op deze manier ontstaat er een landelijk dekkend struikroversnetwerk. 

Nieuws

Villex Vastgoedbescherming en vastgoedbeheerder Gapph gaan verder als één.

Gapph en Villex bundelen hun krachten. Twee bedrijven. Eén visie. Eén toekomst.

Villex Vastgoedbescherming zal per januari 2022 onderdeel worden van Vastgoedbeheerder Gapph. Villex blijft voorlopig wel haar eigen naam behouden. In de loop van het jaar zullen Gapph en Villex verdergaan onder één naam: Gapph Vastgoedbeheer. Wanneer Villex en Gapph fuseren zal Gapph de grootste en meest toonaangevende vastgoed- en leegstandbeheerder op de Nederlandse markt zijn.

Huurders

Hét studentenproject van Middelburg opent binnenkort haar deuren

Vanaf voorjaar 2022 is het mogelijk! Hier kun je wonen met het centrum, scholen en het treinstation van Middelburg voor de deur. Villex Vastgoedbescherming zal in samenwerking met Woongoed Middelburg in begin 2022 het eerste gedeelte van het De Woonuniversiteit aan de Kanaalweg in Middelburg openen.

Huurders

Kennissessie: Huisvesting bijzondere doelgroepen

Op donderdag 21 oktober organiseerde we in ons project: Het Hospitaal, een kennissessie over de tijdelijke huisvesting van bijzondere doelgroepen.

Leegstandsbeheer

Een oproep aan alle creatieve Rotterdamse (startende) ondernemers!

Ben jij kunstenaar, tattoo artist, kapper of misschien wel een startende modeontwerper en op zoek naar een werkruimte die je net zo uniek is als jouw onderneming? Lees dan snel verder!

Wij hebben een werkplek met genoeg (opslag)ruimte, die jij helemaal kunt inrichten naar jouw eigen creatieve stijl. En dat op een locatie met een bijzonder verleden, het zijn namelijk de operatiekamers van het voormalig Havenziekenhuis in Rotterdam!

Nieuws