De Jazz Woondiversiteit Alphen aan den Rijn

Jonge Alphenaren opgelet!

Wonen voor een prikkie, samen met leeftijdsgenoten. Het kan in Alphen! Grijp je kans, nog een paar kamers beschikbaar in dit toffe project!

Villex biedt speciaal voor jou als jonge Alphenaar betaalbare woonruimte aan op een toplocatie in Alphen.

Jazz woondiversiteit in Alphen aan den Rijn

Verbouwing

Na hard doorwerken is de verbouwing vanuit Villex naar De Jazz Woondiversiteit aan de Noorderkeerkring in Alphen aan den Rijn bijna afgerond en kan er nu volop bezichtigd worden.

Sinds de start van het project op 1 juli stromen de inschrijvingen voor een tijdelijke woonruimte binnen op Villex.nl. De eerste kandidaten hebben op donderdag 16 juli al mogen gluren tijdens een druk bezochte bezichtiging. Daarom zijn we nu bezig met de planning van de tweede bezichtiging, hier wil je bij zijn!

Het project

De Jazz Woondiversiteit is een project voor Alphense jongeren in de leeftijdscategorie van 18- 28 jaar die op zoek zijn naar een betaalbare woonruimte in deze tijd van woningnood. Jazz wat staat voor Jonge Alphenaren Zoeken Zelfstandigheid is een bijzonder concept wat bijdraagt aan de zelfstandigheid voor jou als jonge Alphenaar en waar je voor een betaalbaar bedrag toch op een mooie locatie woont.

Naast reguliere bewoners zijn wij ook op zoek naar ‘Captains’. Als Captain ben je verantwoordelijk voor de verdieping/unit en zorg je er op jou manier voor dat De Woondiversiteit het doel van community building bereikt. Een captain verantwoordelijkheid kan bijvoorbeeld zijn dat je extra goed let op veiligheid, schoonmaak of tuinonderhoud. In ruil hiervoor ontvang je ook nog eens een huurkorting!

Nieuwsgierig geworden en wil jij als Captain of reguliere bewoner deelnemen aan het project De Jazz Woondiversiteit? De tweede bezichtiging laat niet lang meer op zich wachten. Meld je daarom snel aan om zeker te zijn van jouw woonruimte binnen de Jazz Woondiversiteit in Alphen.

Terug naar overzicht