Beveiliging

“ Beveiliging van uw (leegstaand) vastgoed ”

Hier waken wij villex

Heeft u (leegstaand) vastgoed en wilt het risico op kraak en vandalisme tot het minimum beperken? Dan biedt Villex daarvoor de perfecte oplossing! Omdat uw (leegstaand) vastgoed een goede bewaking verdient zodat u zich nergens meer zorgen om hoeft te maken, bieden wij in samenwerking met gecertificeerde partners meerdere diensten aan. Het leveren van beveiligingsdiensten op vandalismegevoelig terrein is voor u een kleine investering die schade met hoge kosten kan voorkomen.

Villex levert maatwerk. Om u te helpen met het kiezen van de meest geschikte beveiligingsdienst hebben wij voor u hieronder de beste opties beschreven. Bent u benieuwd naar andere diensten onder ons leegstandsbeheer? Klik dan hier.

Surveillance rondes

Villex zet op verschillende tijden surveillantes in om rondes te lopen. Verdachte situaties zullen direct worden gemeld door de surveillant aan het noodnummer van Villex en/of 112. Eventueel en indien gewenst kan Villex zorgdragen voor een noodoplossing bij vandalisme. De keuze hiervoor kan per situatie worden afgestemd. Na verloop volgt er een rapport met bevindingen.

Permanente bewaking

Heeft u risicovolle objecten en wilt u deze graag permanent bewaken? Dan is het mogelijk om 24/7 een beveiligingsbeambte in te zetten. Tijdens de feestdagen of jaarwisseling loopt uw vastgoed extra gevaar, met permanente bewaking hoeft u zich hier niet langer zorgen over te maken!

Camerabewaking

Altijd toezicht hebben op uw vastgoed? Ons camerabewakingssysteem is volledig zelfvoorzienend hiervoor is geen 230v of internet benodigd, de installatie zal Villex verzorgen. Dit betrouwbare systeem is toepasbaar voor zowel binnen als buiten en is te koppelen met rookmelders en detectoren. Het systeem staat 24/7 in contact met de meldkamer, waarna indien nodig, er direct een opvolging plaatsvindt. U bent ervan verzekerd dat er snel gehandeld wordt ingeval van nood.

Ramen blinderen of beplating

Bent u meer op zoek naar een eenvoudige oplossing, zonder technologie of inzet van beveiligingsbeambte? Dan kunt u er voor kiezen om alle ramen en deuren te voorzien van stalen vlakroosters, hout of vol composiet beplating. Een simpele maar effectieve oplossing die indringers buiten de deur houdt.

Uiteraard kunnen al deze toepassing ook in combinatie worden afgenomen. Op zoek naar een andere beveiligingsvorm? Laat het ons weten, dit zijn slechts de meest gekozen beveiligingsproducten.

Cameramasten

Voorkomen dat er materialen gestolen worden van uw (bouw)terrein? Maak gebruik van de ICU cameramasten!

  • De masten zijn uitschuifbaar tot een hoogte van 4m;
  • Het platform kan worden uitgerust met 1, 2, 3 of 4 camera’s;
  • Kan worden voorzien van maximaal 4 verstelbare schijnwerpers van 400 Watt (220V);
  • Werkt op timer of schemerschakelaar;
  • Standaard worden 2 megapixel, Full HD, Vari-focal bullet camera’s gemonteerd;
  • Met een maximale kijkhoek van 98 graden per camera is continu zicht gegarandeerd.

Offerte aanvragen?

Voor meer informatie over beveiliging kunt u contact opnemen met Jesse door te bellen naar 06-13130360.