Object beveiliging

Beveiliging van uw (leegstaand) vastgoed of bouwplaats.

Object beveiliging van leegstaand vastgoed

Heeft u (leegstaand) vastgoed en wilt het risico op kraak en vandalisme tot het minimum beperken? Dan biedt Villex daarvoor de perfecte oplossing! Omdat uwvastgoed een goede bewaking verdient zodat u zich nergens meer zorgen om hoeft te maken, bieden wij in samenwerking met gecertificeerde partners meerdere diensten aan. Het leveren van beveiligingsdiensten op vandalismegevoelig terrein is een kleine investering die schade met hoge kosten voorkomt.

Villex levert maatwerk. Om u te helpen met het kiezen van de meest geschikte beveiligingsdienst hebben wij voor u hieronder de beste opties beschreven. Bent u benieuwd naar andere diensten onder ons leegstandsbeheer? Klik dan hier.

Surveillance rondes

Villex zet op verschillende tijden surveillantes in om rondes te lopen. Verdachte situaties zullen direct worden gemeld door de surveillant aan de meldkamer van Villex en/of 112. Eventueel en indien gewenst kan Villex zorgdragen voor een noodoplossing bij vandalisme. De keuze hiervoor kan per situatie worden afgestemd.

Leegstandsbeheer surveillance

Permanente bewaking

Heeft u risicovolle objecten en wilt u deze graag permanent bewaken? Dan is het mogelijk om 24/7 een beveiligingsbeambte in te zetten. Tijdens de feestdagen of jaarwisseling loopt uw vastgoed extra gevaar, met permanente bewaking hoeft u zich hier niet langer zorgen over te maken!

Ramen blinderen of beplating

Bent u meer op zoek naar een eenvoudige oplossing, zonder technologie of inzet van beveiligingsbeambte? Dan kunt u er voor kiezen om alle ramen en deuren te voorzien van stalen vlakroosters, hout of vol composiet beplating. Een simpele maar effectieve oplossing die indringers buiten de deur houdt.

Uiteraard kunnen al deze toepassing ook in combinatie worden afgenomen. Op zoek naar een andere beveiligingsvorm? Laat het ons weten, dit zijn slechts de meest gekozen beveiligingsproducten.

Bewaking leegstaand vastgoed ramen blinderen of beplating

Camerabewaking

Altijd toezicht hebben op uw vastgoed? Ons camerabewakingssysteem is volledig zelfvoorzienend hiervoor is geen 230v of internet benodigd, de installatie zal Villex verzorgen. Dit betrouwbare systeem is toepasbaar voor zowel binnen als buiten en is te koppelen met rookmelders en detectoren. Het systeem staat 24/7 in contact met de meldkamer, waarna indien nodig, er direct een opvolging plaatsvindt. U bent ervan verzekerd dat er snel gehandeld wordt ingeval van nood.

Cameramasten

Voorkomen dat er materialen gestolen worden van uw (bouw)terrein? Maak gebruik van de ICU cameramasten!

  • De masten zijn uitschuifbaar tot een hoogte van 4m;
  • Het platform kan worden uitgerust met 1, 2, 3 of 4 camera’s;
  • Kan worden voorzien van maximaal 4 verstelbare schijnwerpers van 400 Watt (220V);
  • Werkt op timer of schemerschakelaar;
  • Standaard worden 2 megapixel, Full HD, Vari-focal bullet camera’s gemonteerd;
  • Met een maximale kijkhoek van 98 graden per camera is continu zicht gegarandeerd.

Totaalpakket

Leegstaand vastgoed biedt enorme kansen voor het verbeteren van de leefbaarheid in de buurt, het behalen van maatschappelijke doelen en het boeken van gegarandeerd rendement. Naast beveiliging, zorgen wij ook voor herstructurering, tijdelijke verhuur, antikraak of transformatie. Wist u dat het niks kost om uw pand te laten beheren? U ontvangt direct rendement.

Offerte aanvragen?

Voor meer informatie over beveiliging kunt u contact opnemen met Jesse door te bellen naar 06-13130360.

Villex Vastgoedbescherming en vastgoedbeheerder Gapph gaan verder als één.

Gapph en Villex bundelen hun krachten. Twee bedrijven. Eén visie. Eén toekomst.

Villex Vastgoedbescherming zal per januari 2022 onderdeel worden van Vastgoedbeheerder Gapph. Villex blijft voorlopig wel haar eigen naam behouden. In de loop van het jaar zullen Gapph en Villex verdergaan onder één naam: Gapph Vastgoedbeheer. Wanneer Villex en Gapph fuseren zal Gapph de grootste en meest toonaangevende vastgoed- en leegstandbeheerder op de Nederlandse markt zijn.

Huurders

Bijzondere samenwerking biedt kwetsbare jongeren meer kans op een woning

Villex Vastgoedbescherming, de gemeente Dordrecht, en woningcorporatie Trivire gaan samenwerken om kwetsbare jongeren, die hier eerder niet of nauwelijks voor in aanmerking kwamen, een kans te geven op een woning. De partijen willen op jaarbasis zo’n 10 jongeren die tijdelijke huisvesting van 6 tot 12 maanden zoeken een kans geven zich opnieuw in de maatschappij te vestigen en naar geschikte vervolghuisvesting te zoeken. Het doel is dat de jongeren met een zetje in de rug zelfstandig kunnen wonen. Voorwaarde voor het krijgen van de woning is wel dat de jongeren begeleiding accepteren.

Leegstandsbeheer
De Woondiversiteit

Wat is De Woondiversiteit?

De Woondiversiteit staat voor een diversiteit aan doelgroepen die gezamenlijk onder één dak wonen. Hierdoor kunnen zij optimaal van elkaar leren en samen bouwen aan een toekomst. Met het concept van zelfbeheer kan er snel een oplossing worden gevonden voor een leegstaand pand, is uw pand beschermd en biedt u woonruimte aan doelgroepen die dit het hardst nodig hebben.

Leegstandsbeheer
Jazz woondiversiteit in Alphen aan den Rijn

De Jazz Woondiversiteit Alphen aan den Rijn

Jonge Alphenaren opgelet! Wonen voor een prikkie, samen met leeftijdsgenoten. Het kan in Alphen! Grijp je kans, nog een paar kamers beschikbaar in dit toffe project! Villex biedt speciaal voor jou als jonge Alphenaar betaalbare woonruimte aan op een toplocatie in Alphen.

Leegstandsbeheer

Terugkijken: Opening De Groene Woondiversiteit Leiden

Woensdag 27 mei heeft Villex De Groene Woondiversiteit in Leiden officieel geopend. De openingshandeling werd verricht door wethouder Fleur Spijker van de Gemeente Leiden.

Leegstandsbeheer

De Woondiversiteit helpt de krapte op de woningmarkt verkleinen

Dit jaar opent Villex vijf Woondiversiteiten door heel Nederland. De Woondiversiteiten zijn gezamenlijk goed voor meer dan vijfhonderd wooneenheden. Het concept is speciaal gericht op doelgroepen die in deze tijd het moeilijkst aan een woning kunnen komen

Leegstandsbeheer

De Groene Woondiversiteit Leiden opening - livestream

Bekijk hier de livestream van de opening van de Groene Woondiversiteit in Leiden.
Leegstandsbeheer
Flexwonen bij Villex

Flexwonen een oplossing voor de toekomst

Dat er sprake is van drukte op de woningmarkt is niemand ontgaan. De komende jaren moeten er minimaal 75.000 woningen per jaar worden gebouwd om de krapte op de woningmarkt te verminderen. Dat is niet mis! Zeker niet voor bijzondere doelgroepen die dringend andere woonruimte nodig hebben. Steeds vaker wordt er daarom naar oplossingen gekeken die wellicht iets minder voor de hand liggend zijn.

Leegstandsbeheer
Woondiversiteit opruimen groep mensen

Events voor en door bewoners

Villex zorgt dat de leefbaarheid in de wijk hoog blijft en biedt een toegevoegde waarde aan de omgeving van haar projecten door een proactieve bijdrage te leveren aan sociale cohesie in de wijk. Naast deze mix wordt de leefbaarheid in de wijk ook vergroot als er saamhorigheid heerst in de wijk. Daarom organiseert Villex regelmatig activiteiten in de wijk voor bewoners en buurtbewoners.

Leegstandsbeheer