Antikraak

Antikraak is snel en veilig beheer

antikraak leegstandsbeheer

Antikraak

Antikraak is een veilige en snelle oplossing voor uw leegstaand vastgoed. Daarbij is het ideaal als u flexibel wilt blijven in de herbestemming, in veel gevallen is het zelfs mogelijk om rendement te behalen. Leegstaand vastgoed kan zorgen voor hoge exploitatiekosten en een verouderde uitstraling. Door het tijdelijk invullen van leegstaand vastgoed, wordt niet alleen waarde toegevoegd aan uw vastgoed, maar ook aan de samenleving. Door een uitgebreid netwerk van verschillende doelgroepen, zoals bijvoorbeeld jongeren en studenten, arbeidsmigranten en (startende) ondernemers, is het mogelijk om uw leegstaand vastgoed bij Villex binnen 24 uur te vullen.

Voordelen van antikraak:

  • Villex neemt het complete beheer op zich;
  • Flexibel in einddatum;
  • Keuze uit diverse beheerpakketten.

Leegstandsbeheer geeft u als voordeel dat door middel van flexibele contracten u op zeer korte termijn weer gebruik kunt maken van uw vastgoed wanneer u dat wilt. Wij verzorgen tijdens dit proces het complete beheer, van het werven van gebruikers tot het dragen van het incassorisico, wij nemen het werk uit handen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van het tijdelijke verhuren van uw pand of woning? Kijk dan op de pagina over tijdelijke verhuur.

Voor meer informatie over vastgoedadvies kunt u een terugbelverzoek achterlaten, klik hier. Wij bellen u binnen één werkdag terug.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Voor meer informatie over antikraak kunt u contact opnemen met Niels door te bellen naar 06-10992096.