Haringvliet 2 – 3368

Rotterdam
Lees meer
Omschrijving

HET HOSPITAAL – The student hub

Vanaf mei bevindt zich in het voormalige Havenziekenhuis de bruisende student hub Het Hospitaal. In deze nieuwe tijdelijke hotspot wonen, werken en ontspannen studenten samen in het hartje van Rotterdam. De originele ziekenhuis- en behandelkamers van het voormalig ziekenhuis zijn omgetoverd tot tijdelijke woonunits. Het Hospitaal is van alle gemakken voorzien van een shared kitchen, roof terrace tot een wasruimte en werkruimtes voor startende ondernemers. Iedere woonverdieping heeft een gedeelde woonkamer.

Voor een perfect pand op een perfecte locatie zoekt Villex natuurlijk wel perfecte bewoners. Altijd al met een leuke woongroep in een oud ziekenhuis willen wonen? Dit is je kans!

Ben jij student of starter op de woningmarkt? Ben je sociaal, vind je het niet erg om voorzieningen te delen en sta je open om leuke activiteiten te doen met jouw medebewoners? Meld je dan nu aan!

Wat kunnen we je nu al verklappen?:
– 100 onzelfstandige woonruimtes
– 70 werkruimtes
– Centrum Rotterdam
– Prachtig uitzicht over stad of Maas
– Afmetingen van de kamers starten bij 15m2 en kunnen oplopen tot 45m2!
– Op basis van tijdelijke verhuur (dus minimaal 6 maanden woongarantie)
– Huurprijzen van €299 tot €560 excl. servicekosten

736 x bekeken
Reageer op dit object

Interesse in dit object? Laat een reactie achter, indien je in aanmerking komt voor deze ruimte nemen wij binnen 14 dagen contact met je op.

Tijdelijk huren
19.9 m2
1 kamers
Geen huisdieren
Kamer
€ 350,92 per maand
Interesse?

Vul dan het gratis aanmeldformulier in. Voor meer informatie kun je contact opnemen via onderstaande contactgegevens: