Slotemaker de Bruïnestraat 23

Ridderkerk
Lees meer
Omschrijving

Beschikbaar per 30 juli op basis van tijdelijke verhuur midden in het gezellige centrum van Ridderkerk een nette 4 kamer woning met een voor- en achtertuin. De woning is voorzien van laminaat en vinyl en diverse raambekleding. Heeft u groene vingers en vind u het heerlijk om in de tuin te werken dan zijn we op zoek naar u.

De woning is gelegen op nog geen 5 minuten loopafstand van het gezellige winkelcentrum van Ridderkerk iedere vrijdag is er een gezellige weekmarkt , er zijn diverse gezellige restaurants waar je een heerlijk hapje kan eten en een bezoek aan het theater is de moeite waard. Het zwembad en de sportvelden zijn ook op loopafstand goed bereikbaar.

Per 1 januari 2016 is er een wetswijziging omtrent het toewijzen van woningen. Het bruto jaarinkomen mag niet hoger zijn dan €22.700,00 bij een eenpersoonshuishouden en mag niet hoger zijn dan €30.825,00 bij een tweepersoonshuishouden. LET OP: op het jaarinkomen van 2017/2018 ( IBRI 2017/2018) vindt nog een indexering naar 2019 plaats. Wanneer deze hoger uitkomt dan de wettelijk gestelde grens kunnen wij de woning helaas niet toekennen.

1212 x bekeken
Reageer op dit object

Interesse in dit object? Laat een reactie achter, indien je in aanmerking komt voor deze ruimte nemen wij binnen 14 dagen contact met je op.

Tijdelijk huren
75 m2
4 kamers
Geen huisdieren
Tussenwoning
€ 260.93 per maand
Interesse?

Vul dan het gratis aanmeldformulier in. Voor meer informatie kun je contact opnemen via onderstaande contactgegevens: