Papendrecht algemeen

Papendrecht
Lees meer
Omschrijving

COMING SOON!

Wij trappen begin juli af met een heel nieuw project in Papendrecht. Hierbij alvast een tipje van de sluier…

Het gaat om eengezinswoningen op steenworpafstand van het gezellige centrum in Papendrecht. Deze woningen worden verhuurd op basis van tijdelijk verhuur. De huurprijzen zullen naar verwachting variëren tussen de 300,- en 450,- euro exclusief servicekosten.

Voor deze woningen gelden de regels omtrent passend toewijzen:

Per 1 januari 2016 is er een wetswijziging omtrent het toewijzen van woningen. Het bruto jaarinkomen voor woningen welke toegekend worden in 2021 mag niet hoger zijn dan €23.725,00 bij een eenpersoonshuishouden en mag niet hoger zijn dan €32.200,00 bij een tweepersoonshuishouden.
LET OP: op het jaarinkomen van 2019/2020 (IBRI2019/2020) vindt nog een indexering naar 2021 plaats. Wanneer deze hoger uitkomt dan de wettelijk gestelde grens kunnen wij de woning niet toekennen.

Voor dit project zoeken wij bewoners met een sterke community building en groene vingers!
Wil jij je steentje bijdragen aan dit project? Wij zoeken een aantal captains binnen het project welke onze oren en ogen zijn binnen de wijk en als vast aanspreekpunt voor Villex fungeren. Het organiseren van een tuintjes dag of burendag hoort daar natuurlijk ook bij!

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Laat dan snel een reactie achter en wie weet woon jij binnenkort in het mooie centrum van Papendrecht.

243 x bekeken
Reageer op dit object

Interesse in dit object? Laat een reactie achter, indien je in aanmerking komt voor deze ruimte nemen wij binnen 14 dagen contact met je op.

Tijdelijk huren
70 m2
2 kamers
Geen huisdieren
Tussenwoning
Interesse?

Vul dan het gratis aanmeldformulier in. Voor meer informatie kun je contact opnemen via onderstaande contactgegevens: