Bredaseweg 140C-3.05

Oosterhout
Lees meer
Omschrijving

Ga jij binnenkort studeren of ben jij een starter? Lees dan verder!

De Woondiversiteit Oosterhout is een plek waar 43 jongeren, internationale studenten en andere woningzoekenden met elkaar kunnen wonen, herinneringen maken en van elkaar leren. Samen zorgen zij er voor dat iedereen in een veilige, schone en fijne leefomgeving verblijft.

De Woondiversiteit Oosterhout gaat vanaf juli 2021 open. De locatie betreft twee gebouwen met in totaal 43 onzelfstandige kamers met ieder een eigen wastafel. De gedeelde voorzieningen betreffen meerdere gezamenlijke en al ingerichte woonkamers, keukens inclusief eethoek, douchevoorzieningen en toiletten. De beide gebouwen hebben een eigen tuin aan de achterzijde.
De locatie ligt centraal en midden in een groene omgeving, waar o.a. van een basketbal en voetbalveld op het terrein gebruik gemaakt kan worden.

Ben je sociaal, vind je het niet erg om voorzieningen te delen en sta je open om leuke activiteiten te doen met jouw medebewoners? Meld je dan nu aan!

Wij zijn ook op zoek naar enkele Captains voor deze unieke locatie die hun steentje kunnen bijdragen aan de leefbaar- en gezelligheid binnen het pand. De Captains zijn het aanspreekpunt naar en voor Villex.
De exacte Captains taken en verdelingen worden later nog bekend gemaakt maar je kunt hierbij o.a. denken aan veiligheid, hygiëne en tuinonderhoud. Heb je interesse in een beetje extra verantwoordelijkheid in ruil voor een huurkorting? Stuur dan een motivatiebrief mee met jouw inschrijving.

De huurprijs is exclusief voorschot servicekosten (gas ,water, elektra, internet etc.)
Kamers zijn tussen de 9 en 12m2 met allen een eigen wastafel.

154 x bekeken
Reageer op dit object

Interesse in dit object? Laat een reactie achter, indien je in aanmerking komt voor deze ruimte nemen wij binnen 14 dagen contact met je op.

Tijdelijk huren
11.5 m2
23 kamers
Geen huisdieren
Kamer
€ 222.34 per maand
Interesse?

Vul dan het gratis aanmeldformulier in. Voor meer informatie kun je contact opnemen via onderstaande contactgegevens: