Bredaseweg 140C-2.07

Oosterhout
Lees meer
Omschrijving

Ga jij binnenkort studeren of ben jij een starter? Lees dan verder!

De Woondiversiteit Oosterhout is een plek waar 64 jongeren, internationale studenten en andere woningzoekenden met elkaar kunnen wonen, herinneringen maken en van elkaar leren. Samen zorgen zij er voor dat iedereen in een veilige, schone en fijne leefomgeving verblijft.

Deze kamer is beschikbaar vanaf 31 mei 2022! De locatie betreft twee gebouwen met in totaal 43 onzelfstandige kamers met ieder een eigen wastafel. De gedeelde voorzieningen betreffen meerdere gezamenlijke en al ingerichte woonkamers, keukens inclusief eethoek, douchevoorzieningen en toiletten. De beide gebouwen hebben een eigen tuin aan de achterzijde.
De locatie ligt centraal en midden in een groene omgeving, waar o.a. van een basketbal en voetbalveld op het terrein gebruik gemaakt kan worden.

Ben je sociaal, vind je het niet erg om voorzieningen te delen en sta je open om leuke activiteiten te doen met jouw medebewoners? reageer dan nu!

De huurprijs is exclusief voorschot servicekosten (gas ,water, elektra, internet etc.)
Kamers zijn tussen de 9 en 12m2 met allen een eigen wastafel.

148 x bekeken
Reageer op dit object

Interesse in dit object? Laat een reactie achter, indien je in aanmerking komt voor deze ruimte nemen wij binnen 14 dagen contact met je op.

Tijdelijk huren
11.5 m2
23 kamers
Geen huisdieren
Kamer
€ 248.39 per maand
Interesse?

Vul dan het gratis aanmeldformulier in. Voor meer informatie kun je contact opnemen via onderstaande contactgegevens: