Tijdelijke verhuur in Oosterhout

Onderstaand vind je het actuele tijdelijke verhuur aanbod in Oosterhout. Naast tijdelijke verhuur hebben we ook aanbod in antikraak. Kijk hier voor het actuele aanbod.

Filters
Helaas! Jouw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Om meer resultaten te zien, kun je het beste je zoekopdracht verkleinen door minder filters te gebruiken. Op de hoogte blijven van ons nieuwste aanbod? Meld je aan en kom sneller in aanmerking!

Studentenkamer huren in Oosterhout?

Op zoek naar een (studenten)kamer of woning in Oosterhout? Villex heeft een breed aanbod tijdelijke huurwoningen en antikraak woningen beschikbaar. Een perfecte oplossing voor een studenten of starter is een tijdelijke woonruimte op basis van tijdelijke verhuur. Oosterhout is een fijn dorp met tal van winkels, barretjes en terrassen. Ook is Oosterhout nabij Breda, de stad met een levendig en bruisend centrum.

Oosterhout dichtbij een bruisende stad!

Oosterhout is nabij Breda en de Breda University. Pak de bus en je zit zo in het Bruisende centrum van Breda. Ga shoppen, pak een terrasjes op de gezellige Markt of waag een gokje in het Holland Casino van Breda!

Op zoek naar een betaalbare en snelle oplossing voor een woonruimte? Villex biedt tijdelijke huurwoningen aan, dit gaat op basis van de Leegstandswet. Meestal hebben we de woning tot de sloop of renovatie. Wat betekent dat je tegen een maandelijkse lage huurprijs een woning of kamer kunt huren in Breda. In plaats van een studentenkamer kun je dus als student ook makkelijk een woning of appartement huren. Villex biedt tevens studentenkamers aan kijk op www.woonuniversiteit.eu.

Goedkoop huren in Oosterhout

Wil je een woning huren in Oosterhout? Je hebt al een woonruimte vanaf €260,86 inclusief gas, water en elektra. Vind dan jouw tijdelijke huurwoning of antikraak woning via Villex. Niet gevonden wat je zocht? Meld je aan en blijf op de hoogte van het aanbod in Oosterhout.