Antikraak wonen in Nijmegen

Onderstaand vind je het actuele tijdelijk huren aanbod in Nijmegen. Naast tijdelijk huren hebben we soms ook aanbod in antikraak.

Filters
Helaas! Jouw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Om meer resultaten te zien, kun je het beste je zoekopdracht verkleinen door minder filters te gebruiken. Op de hoogte blijven van ons nieuwste aanbod? Meld je aan en kom sneller in aanmerking!

Studentenkamer huren in Nijmegen?

Op zoek naar een kamer, studentenkamer of woning in Nijmegen? Villex heeft een breed aanbod tijdelijke huurwoningen en antikraak woningen beschikbaar. Een perfecte oplossing voor een studenten of starter is een tijdelijke woonruimte op basis van antikraak. Nijmegen heeft een bruisend centrum en goed openbaar vervoer.

Nijmegen: een bruisende stad!

Nijmegen is een bruisende stad, met een groot centrum. In de binnenstad kun je leuk shoppen, eten en borrelen bij verschillende restaurantjes en musea en podiums bezoeken zoals Museum het Valkhof, Bastei of podium Nijmegen.

Op zoek naar een betaalbare en snelle oplossing voor een woonruimte? Villex biedt tijdelijke huurwoningen aan, dit gaat op basis van de Leegstandswet. Meestal hebben we de woning tot de sloop of renovatie. Wat betekent dat je tegen een maandelijkse lage huurprijs een woning of kamer kunt huren in Nijmegen. In plaats van een studentenkamer kun je dus als student ook makkelijk een woning of appartement huren. Villex biedt tevens studentenkamers aan kijk op www.woonuniversiteit.eu.

Goedkoop huren in Nijmegen

Wil je een woning huren in Nijmegen? Je hebt al een woonruimte vanaf €260,86 inclusief gas, water en elektra. Vind dan jouw tijdelijke huurwoning of antikraak woning via Villex. Niet gevonden wat je zocht? Meld je aan en blijf op de hoogte van het aanbod in Nijmegen.