Hof van Sint Pieter 2A

Middelburg
Lees meer
Omschrijving

*Per eind februari beschikbaar*

Een leuke nette kamer in een aaneengeschakelde woning in Middelburg. De sanitaire voorzieningen worden gedeeld met medebewoners. De huur is exclusief servicekosten van € 99,88 per maand (incl. gas, water en licht gebaseerd op een voorschot). Tevens kun je gebruik maken van de gemeenschappelijke wasmachine, woonkamer en keuken met inbouwapparatuur.

Binnen dit pand deel je de algemene voorzieningen met 8 andere bewoners. Voor dit pand zijn we op zoek naar studenten en starters tussen de 18-28 jaar.

Het pand is gelegen in het levendige centrum van Middelburg waar het hele jaar door leuke activiteiten worden georganiseerd. De winkelstraat van Middelburg zit om de hoek en binnen 5 minuten lopen ben je op het station van middelburg.

Ben je geïnteresseerd in deze kamer? Neem dan nu contact met ons op via studenthousing@villex.nl of telefonisch via 088-5320000.

*De foto’s kunnen afwijken van het origineel en betreft een voorbeeldwoning*

1453 x bekeken
Reageer op dit object

Interesse in dit object? Laat een reactie achter, indien je in aanmerking komt voor deze ruimte nemen wij binnen 14 dagen contact met je op.

Tijdelijk huren
21 m2
1 kamers
Geen huisdieren
Kamer
€ 334.32 per maand
Interesse?

Vul dan het gratis aanmeldformulier in. Voor meer informatie kun je contact opnemen via onderstaande contactgegevens: