Domburgs Schuitvlot 14 – kamer 11

Middelburg
Lees meer
Omschrijving

Per direct beschikbaar.

Ontzettend leuke en volledig gemeubileerde kamer in een zeer netjes en sfeervol pand. Het pand beschikt over een gezellige gemeubileerde woonkamer met werkruimte, een grote keuken v.v. inbouwapparatuur, een wasruimte, 4 nette badkamers en 5 aparte toiletten. Er is een grote tuin met fietsenstalling. Het centrum bevindt zich op loopafstand van het centrum en van de HZ (hoge school Zeeland).

De kamers hebben een afmeting tussen 12 en 23 m2. Het pand beschikt in totaal over 11 kamers, waarvan twee kamer door twee personen bewoond mogen worden. Alle kamer zijn minimaal voorzien van raambekleding, lampen, een bed met matras, dekens en kussen, een linnenkast, een bureau en bureaustoel.

Het pand is volledig ingericht en tot in de puntjes verzorgd. Als huurder betaal je een voorschot servicekosten voor het gebruik van gas, water en elektra, de vuilafvoer, het groenonderhoud, de schoonmaak van de algemene ruimtes, glasbewassing, internet en tv.

Interesse? Neem snel contact op met ons voor een bezichtiging!

177 x bekeken
Reageer op dit object

Interesse in dit object? Laat een reactie achter, indien je in aanmerking komt voor deze ruimte nemen wij binnen 14 dagen contact met je op.

Tijdelijk huren
12 m2
1 kamers
Geen huisdieren
Kamer
€ 286.8 per maand
Interesse?

Vul dan het gratis aanmeldformulier in. Voor meer informatie kun je contact opnemen via onderstaande contactgegevens: