Hoogmadeseweg 56E – K12

Leiderdorp
Lees meer
Omschrijving

De woondiversiteit in Leiderdorp krijgt een kamer beschikbaar voor een spoedzoeker!

De Woondiversiteit is een woonproject waarbij je samen woont met diverse doelgroepen. Je woont samen, leert van elkaar en organiseert samen. Voor meer informatie over een voorbeeld van dit concept kun je terecht op: www.dewoondiversiteit.amsterdam

Voor dit project in Leiderdorp zijn wij nog op zoek naar 1 enthousiaste kandidaat die samen met anderen wilt wonen, werken en leren.

Het project bestaat uit 12 gemeubileerde en gestoffeerde kamers met eigen sanitair. Daarnaast zijn er 2 woonkeukens gerealiseerd waar gemeenschappelijk gekookt zal gaan worden. Alles is aanwezig binnen het pand dus je kan er zo in.

– Oppervlaktes kamers tussen de 15m2 en 20m2
– Huurprijs inclusief servicekosten gemiddeld €478

Heb je interesse in dit project en ben jij met spoed op zoek naar een woonruimte? Meld je dan snel aan via de onderstaande oranje button en geef aan waarom jij met spoed op zoek bent naar een woonruimte. Bij wederzijds interesse nodigen we je uit voor een bezichtiging.

489 x bekeken
Reageer op dit object

Interesse in dit object? Laat een reactie achter, indien je in aanmerking komt voor deze ruimte nemen wij binnen 14 dagen contact met je op.

Tijdelijk huren
18.5 m2
1 kamers
Geen huisdieren
Hoekwoning
€ 345.21 per maand
Interesse?

Vul dan het gratis aanmeldformulier in. Voor meer informatie kun je contact opnemen via onderstaande contactgegevens: