Tijdelijke verhuur in Delft

Onderstaand vind je het actuele tijdelijke verhuur aanbod in Delft. Naast tijdelijke verhuur hebben we ook aanbod in antikraak. Kijk hier voor het actuele aanbod.

Filters
Helaas! Jouw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Om meer resultaten te zien, kun je het beste je zoekopdracht verkleinen door minder filters te gebruiken. Op de hoogte blijven van ons nieuwste aanbod? Meld je aan en kom sneller in aanmerking!

Tijdelijk huren in Delft

Ben jij op zoek naar appartement, kamer of huur woning in Delft? Villex heeft verschillende panden en woningen in beheer.

Recreatie in Delft

Delft is een gemeente in Zuid- Holland en is vlak gelegen bij Den Haag, Utrecht, Dordrecht en Rotterdam. In Delft heb je vele recreatie mogelijkheden, zo kan je karten op de indoor kartbaan Race Planet, winkelen in het centrum van Delft of een bezoek brengen aan de Poeldijk.

Wonen in Delft

Een woning huren in Delft kan al vanaf €310 per maand op basis van tijdelijk verhuur. Ben je student? Dan is een studentenwoning op basis van tijdelijk verhuur de perfecte mogelijkheid om goedkoop te wonen. Zo bespaar je geld voor andere leuke dingen te doen!