Jouw woning verkopen?

Login Mijn Villex

UCR Students

English

Tijdelijke huurwoningen in Beverwijk

Ben jij op zoek naar een tijdelijke huurwoning in Beverwijk? Vind hier de woning die bij jou past! Zeer geschikt voor starters, stellen, studenten of gewoon omdat je een huurwoning zoekt tegen een lage prijs! Niet gevonden waar je naar op zoek bent? Houd dan goed de website in de gaten. Ons aanbod wisselt regelmatig.

 

Wil je weten wat een tijdelijke huurwoning precies inhoudt? Kijk dan hier.

 Helaas! Jouw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Heb je nog geen Villex account? Meld je dan snel aan! Zo ben je altijd op de hoogte van ons nieuwste aanbod en kom je sneller in aanmerking.

Om meer resultaten te zien, kun je het beste je zoekopdracht verkleinen door minder filters te gebruiken.


 

Huurwoningen in Beverwijk

 

Zoek je een huurhuis in Beverwijk? Bekijk dan het actuele aanbod tijdelijke huurwoningen in Beverwijk op deze website. Een huis huren in Beverwijk kan al vanaf €370,- per maand exclusief gas, water en licht. In de Noord-Hollandse provincie vind je Beverwijk gelegen tussen Haarlem en Alkmaar. Ben je op zoek naar een woonplaats waar je veel kunt doen? Dan is een tijdelijke huurwoning in Beverwijk echt iets voor jou. Beverwijk staat bekend om zijn Bazaar. Elk weekend trekt de Bazaar in Beverwijk zo’n 50.000 bezoekers. Op de Beverwijkse Bazaar vind je een groot aanbod multiculturele kramen, winkels en horeca. Huur een huis in Beverwijk en je hoeft je niet te vervelen! Ga shoppen in het winkelcentrum, een film kijken in de bioscoop, een boek lezen in de grote bibliotheek of baantjes trekken in het zwembad! Huren in Beverwijk betekent in de zomer zo op het strand, Beverwijk ligt dichtbij Wijk aan Zee. Meubels nodig voor je nieuwe huurwoning? Neem dan eens een kijkje in de Woonboulevard in Beverwijk een echte winkelstad!

Vragen?
Neem contact op met Villex
Algemeen
Of stel je vraag via:
Villex - Twitter Villex - Facebook