Hoogte Kadijk 401-10.H

Amsterdam
Lees meer
Omschrijving

In samenwerking met de gemeente Amsterdam is De Woondiversiteit ontwikkeld. Het voormalig pand van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit is getransformeerd naar 116 kamers, die zijn bestemd voor studenten, statushouders en starters. Een bijzonder project waar jongeren met verschillende achtergronden elkaar stimuleren en helpen bij persoonlijke ontwikkeling en werken aan een mooie toekomst.

De Woondiversiteit bevindt zich midden in het bruisende centrum van Amsterdam. Op loopafstand van dierentuin Artis en met fantastische openbaar vervoer voorzieningen, een supermarkt en diverse andere winkels om de hoek.

Het pand bestaat uit vier verdiepingen en dertien woonunits. De woonunits vormen een huis, waar maximaal tien kamers zijn gecreëerd. Per woonunit is een gezamenlijke leefkeuken waar je samen kan koken, eten en relaxen.

De kamers variëren van 10 m2 tot 20 m2 en van € 215,00 tot € 318,00 excl. servicekosten.

Op de begane grond is een grote bijeenkomst- en activiteitenruimte van 107 m2 ingericht, waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en waar activiteiten georganiseerd kunnen worden.Het buitenterrein bestaat uit een prachtige relaxplek met zitplaatsen, groene tuintjes en ruimte voor sportactiviteiten, die voor zowel de bewoners als de buurt toegankelijk is.

Wil jij bewoner worden van De Woondiversiteit? Ga dan naar https://dewoondiversiteit.amsterdam voor meer informatie. Vul hier het aanmeldformulier in, mits je aan de gestelde voorwaarden voldoet.

794 x bekeken
Reageer op dit object

Interesse in dit object? Laat een reactie achter, indien je in aanmerking komt voor deze ruimte nemen wij binnen 14 dagen contact met je op.

Tijdelijk huren
15.76 m2
1 kamers
Geen huisdieren
Kamer
€ 318 per maand
Interesse?

Vul dan het gratis aanmeldformulier in. Voor meer informatie kun je contact opnemen via onderstaande contactgegevens: