Noorderkeerkring 20-7.09

Alphen aan den rijn
Lees meer
Omschrijving

De JAZZ Woondiversiteit Alphen aan den Rijn is er!

In De JAZZ Woondiversiteit woon je dichtbij het centrum van Alphen aan den Rijn samen met 124 Alphenaren.

De JAZZ Woondiversiteit bestaat uit twee delen (de oude kliniek en de kantoorzijde van het pand) en maar liefst negen verschillende units. In De Woondiversiteit kunnen bewoners gebruik maken van allerlei voorzieningen, zo is er zelfs een eigen gymzaal! Er zijn kamers van 10m2 met een eigen douche en toilet tot kamers van maar liefst 65 m2!

In het pand zijn 124 kamers, waarvan 48 met eigen sanitaire voorzieningen.
In het pand zijn 7 gedeelde woonkamers/leefkeukens, in vier keukens kan er op vijftien 4-pits kookplaten gekookt worden en er is een gemeenschappelijke sportzaal. Voor de eenheden zonder eigen sanitaire voorzieningen, zijn er 18 gedeelde douches en 13 gedeelde wc’s met wastafels.

De huurprijzen exclusief servicekosten variëren hierbij van €260,00 tot €680,00.

Bij het concept de Woondiversiteit draait het om zelfbeheer. Samen zorg je er voor dat je in een fijne en schone community woont. Een aantal bewoners worden daarbij captain. De captains zorgen dat de bewoners zich met elkaar verbonden voelen en dat de gemeenschappelijke ruimten schoon, netjes en veilig zijn. Zij vervullen hierbij ieder een eigen specifieke taak en ontvangen in ruil daarvoor een korting op de huur.

Er is ook een huismeester en hij doet het klein onderhoud en zorgt voor de leefbaarheid in en om het gebouw. Hij is, samen met de captains, het aanspreekpunt voor bewoners en omwonenden.

Het project is op basis van tijdelijke verhuur en daarom is het noodzakelijk dat wij passend toewijzen. Dit betekent dat we van iedere bewoner een inkomensverklaring 2018 / 2019 van de belastingdienst (IB60) nodig hebben. Jouw bruto jaarinkomen mag dan niet hoger zijn dan € 23.725 De inkomensverklaring kan je gemakkelijk downloaden wanneer je inlogt bij de belastingdienst of belt met de belasting telefoon.

Wil jij bewoner worden van De JAZZ Woondiversiteit en voldoe je aan de gevraagd eisen?

Meld je dan nu aan voor een van de kamers! Geef tijdens je intake gesprek ook aan of je interesse hebt om captain te worden. Er zal hiervoor aan je gevraagd worden om een motivatie brief en CV toe te sturen.

210 x bekeken
Reageer op dit object

Interesse in dit object? Laat een reactie achter, indien je in aanmerking komt voor deze ruimte nemen wij binnen 14 dagen contact met je op.

Tijdelijk huren
14.43 m2
1 kamers
Geen huisdieren
Kamer
€ 234.55 per maand
Interesse?

Vul dan het gratis aanmeldformulier in. Voor meer informatie kun je contact opnemen via onderstaande contactgegevens: