Hoogmadeseweg 56 e-f-g

Leiderdorp
Lees meer
Omschrijving

De woondiversiteit in Leiderdorp komt begin mei beschikbaar.

De Woondiversiteit is een woonproject waarbij je samen woont met diverse doelgroepen. Je woont samen, leert van elkaar en organiseert samen. Voor meer informatie over een voorbeeld van dit concept kun je terecht op: www.dewoondiversiteit.amsterdam

Voor dit project in Leiderdorp zijn wij op zoek naar 2 enthousiaste buddy’s die samen met anderen willen wonen, werken en leren. Als buddy ben je maatschappelijk betrokken en het aanspreekpunt voor andere bewoners. Binnen dit project zitten bewoners die vaak uit lastige situaties komen en op zoek zijn naar stabiliteit en positiviteit, hier zal jij als buddy zijnde dan ook jouw steentje in bijdragen tegen een leuke huurkorting.

Het project bestaat uit 12 gemeubileerde en gestoffeerde kamers met eigen sanitair. Daarnaast zijn er 2 woonkeukens gerealiseerd waar gemeenschappelijk gekookt zal gaan worden. Alles is aanwezig binnen het pand dus je kan er zo in.

– Oppervlaktes kamers tussen de 15m2 en 20m2
– Huurprijs inclusief servicekosten gemiddeld €478

Heb je interesse in dit project? Meld je dan snel aan via de onderstaande oranje button. we nodigen je snel uit voor een bezichtiging op locatie. We vragen bij jouw in te leveren documenten ook om een motivatiebrief, zodat de beste kandidaat kan worden geselecteerd.

632 x bekeken
Reageer op dit object

Interesse in dit object? Laat een reactie achter, indien je in aanmerking komt voor deze ruimte nemen wij binnen 14 dagen contact met je op.

320 m2
12 kamers
Geen huisdieren
Hoekwoning
Interesse?

Vul dan het gratis aanmeldformulier in. Voor meer informatie kun je contact opnemen via onderstaande contactgegevens: