Antikraak wonen in Leiden

Onderstaand vind je het actuele antikraak aanbod in Leiden. Naast antikraak hebben we soms ook aanbod in het tijdelijk huren van een woonruimte. Kijk hier voor het actuele aanbod.

Filters
Helaas! Jouw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Om meer resultaten te zien, kun je het beste je zoekopdracht verkleinen door minder filters te gebruiken. Op de hoogte blijven van ons nieuwste aanbod? Meld je aan en kom sneller in aanmerking!

Betaalbare kamer huren?

Op zoek naar een kamer, studentenkamer of woning in Leiden? Villex heeft een breed aanbod betaalbare tijdelijke huurwoningen en antikraak woningen beschikbaar. Een perfecte oplossing voor een studenten of starter is een tijdelijke woonruimte op basis van antikraak.

Leiden, een bruisende studentenstad!

Villex heeft een aantal prachtige woonruimtes beschikbaar in het levendige en gezellig centrum van Leiden. Zo kun je shoppen in de stad, lunchen aan de grachten, kijkje nemen bij de Burcht, Pieterskerk of een boottocht doen door de grachten. Ook zijn de scholen en universiteiten altijd nabij en goed te bereiken!

Betaalbaar wonen in Leiden

Op zoek naar een betaalbare en snelle oplossing voor een woonruimte? Villex biedt tijdelijke huurwoningen aan, dit gaat op basis van de Leegstandswet. Meestal hebben we de woning tot de sloop of renovatie. Wat betekent dat je tegen een maandelijkse lage huurprijs een woning of kamer kunt huren. In plaats van een studentenkamer kun je dus als student ook makkelijk een woning of appartement huren in Emmen. Villex biedt tevens studentenkamers aan kijk op www.woonuniversiteit.eu.

Goedkoop huren in Leiden

Wil je een woning huren in Leiden? Je hebt al een woonruimte vanaf €264,25 inclusief gas, water en elektra. Vind dan jouw tijdelijke huurwoning of antikraak woning via Villex. Niet gevonden wat je zocht? Meld je aan en blijf op de hoogte van het aanbod.