Antikraak wonen in Emmen

Onderstaand vind je het actuele antikraak aanbod in Emmen. Naast antikraak hebben we soms ook aanbod in het tijdelijk huren van een woonruimte. Kijk hier voor het actuele aanbod.

Filters
Helaas! Jouw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Om meer resultaten te zien, kun je het beste je zoekopdracht verkleinen door minder filters te gebruiken. Op de hoogte blijven van ons nieuwste aanbod? Meld je aan en kom sneller in aanmerking!

Studentenkamer huren in Emmen?

Op zoek naar een kamer, studentenkamer of woning in Emmen? Villex heeft een breed aanbod tijdelijke huurwoningen en antikraak woningen beschikbaar. Een perfecte oplossing voor een studenten of starter is een tijdelijke woonruimte op basis van antikraak.

Emmen, een bruisende stad!

Midden in het centrum van Emmen heeft Villex prachtige woonruimtes beschikbaar. Emmen heeft een druk, gezellig centrum met veel winkels en horeca. Ook vind je hier WILDLANDS ADVENTURE ZOO, een groot dierenpark waar je zeker eens geweest moet zijn en Plopsa indoor Coevoorden, een overdekt attractiepark. Liever relaxen? Dat kan aan de Grote Rietplas http://emmenen/ of in het Rensenpark.

Op zoek naar een woning in Emmen?

Op zoek naar een betaalbare en snelle oplossing voor een woonruimte? Villex biedt tijdelijke huurwoningen aan, dit gaat op basis van de Leegstandswet. Meestal hebben we de woning tot de sloop of renovatie. Wat betekent dat je tegen een maandelijkse lage huurprijs een woning of kamer kunt huren. In plaats van een studentenkamer kun je dus als student ook makkelijk een woning of appartement huren in Emmen. Villex biedt tevens studentenkamers aan kijk op www.woonuniversiteit.eu.

Goedkoop huren in Emmen

Wil je een woning huren in Emmen? Je hebt al een woonruimte vanaf €260,86 inclusief gas, water en elektra. Vind dan jouw tijdelijke huurwoning of antikraak woning via Villex. Niet gevonden wat je zocht? Meld je aan en blijf op de hoogte van het aanbod in Emmen.