Kantoorruimte huren in Leiden

Onderstaand vind je het actuele antikraak aanbod in Leiden.

Filters
Helaas! Jouw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Om meer resultaten te zien, kun je het beste je zoekopdracht verkleinen door minder filters te gebruiken. Op de hoogte blijven van ons nieuwste aanbod? Meld je aan en kom sneller in aanmerking!

Kantoorruimte huren in Leiden?

Op zoek naar een kantoor in de gezellige stad Leiden? Villex biedt al ruimtes aan vanaf €200,- per maand exclusief gas, water en licht. De kantoorruimtes variëren in oppervlakte. Ben je opzoek naar een ruimte groter dan 200m2? Neem contact met ons op, dan zoeken wij op maat.

Werkruimte in Leiden

Een werkruimte in Leiden is over het algemeen vrij duur in het centrum. Een antikraak werkruimte biedt daarom de oplossing. De ruimtes zijn bijvoorbeeld leegstaande kantoren of scholen. Het maakt het direct creatief en gezellig omdat het over algemeen start-ups zijn. Ben je opzoek naar een specifieke ruimte? Kijk hier voor ateliers en hier voor bedrijfsruimte.

Betaalbare werkruimte in Leiden

Kantoorunit in een bedrijfsverzamelgebouw of een kantoorpand huren? Meld je aan en vind jouw ideale kantoorruimte op basis van prijs en oppervlakte via het zoekfilter op Villex!