Antikraak Kantoorruimte in Dordrecht

Onderstaand vind je het actuele antikraak aanbod in Dordrecht.

Filters
Helaas! Jouw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Om meer resultaten te zien, kun je het beste je zoekopdracht verkleinen door minder filters te gebruiken. Op de hoogte blijven van ons nieuwste aanbod? Meld je aan en kom sneller in aanmerking!

Kantoorruimte huren in Dordrecht?

Villex biedt verschillende kantoorruimtes aan in Dordrecht. Huur nu een kantoorruimte of kies voor een kantoor op basis van antikraak. Je hebt al een eigen kantoorruimte in Dordrecht vanaf €180,- per maand exclusief gas, water en licht. De kantoorruimtes variëren in oppervlakte.

Kantoor huren in Dordrecht

Dordrecht ligt direct langs de A16 en is daardoor goed bereikbaar. Een kantoorruimte huren in Dordrecht is dan ook een aantrekkelijke locatie om je als ondernemer te vestigen. De stad beschikt over meerdere kantoorgebieden zoals: Dordrecht Centrum, Businesspark Amstelwijck, Gezondheidspark, Leerpark, Stadswerven en Maasterras. De prijzen, voorzieningen en infrastructuur verschillen per gebied. Vind op Villex de kantoorruimte die bij jou past! Voor de (startende) ondernemer biedt Villex flexibele kantoorruimtes met flexibele contracten, hierdoor blijft de prijs laag.

Over Dordrecht

Dordrecht is één van de Drechtsteden. Totaal wonen er in de gehele Drechtsteden zo’n 270.000 mensen. Dat brengt voor de ondernemer vele voordelen met zich mee. Een kantoorruimte huren in Dordrecht betekent hiervan mee profiteren. Dordrecht biedt veel perfecte kantoorlocaties.

Kantoor in bedrijfsverzamelgebouw

Op zoek naar een kantoorruimte in een bedrijfsverzamelgebouw? Villex biedt onder andere ruimtes aan in Het Gewest. Dit bedrijfsverzamelgebouw biedt creatieve ondernemers de mogelijkheid zich te huisvesten in flexibele en betaalbare kantoorunits. Het Gewest is voorzien van Wifi, vergaderruimtes en modern ingerichte relaxruimtes. Ook heeft Het Gewest in Dordrecht een ontvangsthal met bemande receptie, coffee corner en een groene buitenplaats met onder andere picknicktafels waar met mooi weer gebarbecued en genetwerkt kan worden.

Kantoorunit in een bedrijfsverzamelgebouw of een kantoorpand huren? Meld je aanmelden en vind jouw ideale kantoorruimte op basis van prijs en oppervlakte via het zoekfilter op Villex!