Robert Kochplantsoen 19, kamer 2.34

Amsterdam
Lees meer
Omschrijving

Bent u een starter en zoekt u een mooie werkplek nabij andere startende en reeds gestarte ondernemingen? Bent u helemaal klaar met het werken in koffiebarretjes en daarom op zoek naar betaalbare eigen werkruimte op een centrale locatie in Amsterdam? Of bent u gewoon geïnspireerd door het pand aan het Robert Kochplantsoen en de vele mogelijkheden die het biedt? Dan heeft u gevonden wat u zocht!

Wij bieden meerdere werkruimtes van ca. 20 m2., prachtig gelegen aan het Robert Kochplantsoen.
Centrale ligging nabij winkels, openbaar vervoer en Park Frankendeel. Zoals op de foto te zien is, is er voldoende parkeergelegenheid en tevens zit u binnen enkele minuten op de A10.
De ruimtes beschikken over een keurige vloerbedekking, gezamenlijke toiletten op de gang en het pand heeft tevens een keuken voor gemeenschappelijk gebruik. Tevens beschikt het pand over een binnenplaats waar u zomers in uw pauze rustig uw lunch kan nuttigen.

U kunt al gebruik maken van een ruimte voor een vergoeding tussen 203,40 en 235,00 euro per maand, incl. gas, water & elektriciteit!

1504 x bekeken
Reageer op dit object

Interesse in dit object? Laat een reactie achter, indien je in aanmerking komt voor deze ruimte nemen wij binnen 14 dagen contact met je op.

Antikraak
20 m2
1 kamers
Geen huisdieren
Bedrijfsruimte
€ 264.25 per maand
Interesse?

Vul dan het gratis aanmeldformulier in. Voor meer informatie kun je contact opnemen via onderstaande contactgegevens: