Antikraak bedrijfsruimte in Dordrecht

Onderstaand vind je het actuele antikraak aanbod in Dordrecht.

Filters
Helaas! Jouw zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd. Om meer resultaten te zien, kun je het beste je zoekopdracht verkleinen door minder filters te gebruiken. Op de hoogte blijven van ons nieuwste aanbod? Meld je aan en kom sneller in aanmerking!

Antikraak bedrijfsruimte in Dordrecht?

Villex heeft verschillende bedrijfspanden in beheer. Je kunt (tijdelijk) een bedrijfsruimte in Dordrecht huren of in bruikleen nemen op basis van antikraak. Het aanbod varieert in oppervlakte. Soms komen er specifieke ruimtes voorbij zoals ateliers. Ben je daar naar op zoek? Kijk dan hier.

Bedrijfsverzamelgebouwen in Dordrecht

Op zoek naar een bedrijfsruimte in een bedrijfsverzamelgebouw in Dordrecht? Dordrecht beschikt over meerdere bedrijfsverzamelgebouwen. Eén daarvan is ‘Het Gewest’, gevestigd aan de Kromhout in het centrum van Dordrecht. Dit bedrijfsverzamelgebouw biedt creatieve ondernemers de mogelijkheid zich te huisvesten in flexibele en betaalbare bedrijfsruimte. De huurprijzen in bedrijfsverzamelgebouwen blijven laag dankzij gedeelde diensten en voorzieningen en flexibele contracten.

Over Dordrecht

De grote stad Dordrecht ligt in de provincie Zuid-Holland en biedt veel mogelijkheden. De stad heeft een goede bereikbaarheid. Met de trein vanaf Centraal Station Dordrecht reis je gemakkelijk naar Rotterdam, Breda of Den Haag. Dordrecht is een stad met veel economische activiteiten, waaronder scheepsbouw, houtindustrie en metaalindustrie. De stad waar de Merwede zich op splitst biedt veel ruimte aan winkeliers en andere (creatieve) ondernemers. Dordrecht is een geschikte vestigingslocatie voor uw bedrijfsruimte.

Villex biedt bedrijfsruimtes aan in Dordrecht in bedrijfsverzamelgebouwen maar biedt ook zelfstandige losse bedrijfsruimtes aan. Bekijk direct het aanbod bedrijfsruimtes in Dordrecht en reageer online.